apimages
apimages
ΕΝΩΣΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ

«Signs» -Το νέο τραγούδι του Drake εμπνευσμένο από τη Louis Vuitton


Ο Καναδός σταρ της ραπ σκηνής Drake παρουσίασε το νέο του κομμάτι με τίτλο «Signs» ενώνοντας τις δυνάμεις του με τον γαλλικό οίκο Louis Vuitton.

Η νέα αυτή δημιουργία ακούστηκε στην επίδειξη μόδας της συλλογής ανδρικών ρούχων Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 του οίκου Louis Vitton στο Παρίσι.

Το κομμάτι «Signs», που είναι το πρώτο που παρουσιάζει ο Drake μετά την επιτυχία του playlist project «More Life» είναι εμπνευσμένο από τη συλλογή του Βρετανού σχεδιαστή Κιμ Τζόουνς, καλλιτεχνικού διευθυντή του ανδρικού τμήματος της LV και έχει moody R & B μελωδία και στίχους Hip-Hop.

Η παραγωγή του τραγουδιού έγινε από την εταιρεία OVO του τραγουδιστή και η κυκλοφορία του έγινε γνωστή μέσα από δημοσίευση του ίδιου του ράπερ στο Instagram, όπου έκανε post τη φράση «Drake signs» μαζί με το λογότυπο του γαλλικού οίκου LV.

Και ο Κιμ Τζόουνς έκανε γνωστή την είδηση της κυκλοφορίας του τραγουδιού στο Instagram με μία εικόνα με φλοράλ σχέδια με το όνομα του Drake, τον τίτλο του τραγουδιού και τo λογότυπο του οίκου LV.

Ακούστε το νέο τραγούδι «Signs» του Drake στην επίδειξη μόδας της συλλογής ανδρικών ρούχων Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 του οίκου Louis Vitton στο Παρίσι στο παρακάτω βίντεο: