Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
26|06|2017 22:15
SHARE
H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ INSTAGRAM

Suri Cruise: Οσο μεγαλώνει μοιάζει στον μπαμπά της


H Suri Cruise είναι πλέον 11 ετών και μεγαλώνει με τη μητέρα της.

Ως «παιδί-τέρας» είχε χαρακτηριστεί από τη διαδικτυακή έκδοση του Madame Figaro με αφορμή τα γενέθλιά της. «Είχε εμμονή με τα παπούτσια από την ηλικία των 3 ετών, βασάνιζε τους σωματοφύλακές της από τα 4, αυταρχική με τα παιδιά στη παιδική χαρά σε ηλικία 8 ετών και με στιλ Πάπισσας στα 10. Γιατί είναι τόσο κακιά; Ο μπαμπάς δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου και είναι γνωστός στο Hollywood, για τις απίστευτες παραξενιές και ιδιοτροπίες του. Όταν πάει σινεμά αγκαζάρει και κλείνει όλη την αίθουσα. Όταν έχει γύρισμα για ταινία απαιτεί ιδιωτικές τουαλέτες μόνο για τον ίδιο. Όσο για την Katie Holmes, δεν έχει το καλύτερο όνομα στον κόσμο του θεάματος. Μήπως το παιδί έμοιασε στους γονείς του» είχε γράψει η δημοσιογράφος Marion Galy-Ramounot στο άρθρο-λίβελο για την οικογένεια.

Ομως, τελικά ποια είναι η Suri;

Η Katie Holmes στο Instagram της δημοσίευσε φωτογραφία με την κόρη της και εκείνη όσο μεγαλώνει, μοιάζει όλο και περισσότερο στον μπαμπά της. Πριν από λίγους μήνες, ο ίδιος είχε ερωτηθεί τι γνώμη θα είχε αν η κόρη του αποφάσιζε να γίνει και εκείνη ηθοποιός σαν αυτόν.

«Δεν ξέρεις ποτέ...». Οι σχέσεις πατέρα- κόρης δεν είναι οι καλύτερες. Ομως, η τρυφερότητα φαίνεται ότι δεν λείπει από την καθημερινότητα της Suri. Γι'αυτήν φροντίζει η μητέρα της που πολλές φορές μέσω Instagram έχει εκφράσει δημόσια την αδυναμία που της έχει.

«Τα μικρά δυνατά κορίτσια θα γίνουν δυνατές γυναίκες. Ας συνεχίσουμε να παλεύουμε για να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο για τα παιδιά μας» είχε γράψει η ηθοποιός σε αφιέρωση που είχε κάνει στην Suri.

 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on Jun 22, 2017 at 5:22pm PDT

Μερικές από τις φωτογραφίες που η Κatie Holmes έχει δημοσιεύσει.

 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on Mar 8, 2017 at 9:43am PST

 

 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on Apr 13, 2017 at 8:25am PDT

 

 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on May 14, 2017 at 11:16am PDT

 

 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on May 25, 2017 at 4:51pm PDT