apimages
apimages
ΣΤΑΡ & ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Αυτά είναι τα ψευδώνυμα των σταρ όταν κλείνουν δωμάτιο σε ξενοδοχείο


Δόξα, ανέσεις, υπέρογκα χρηματικά ποσά στους τραπεζικούς λογαριασμούς και πολλά ταξίδια είναι μερικά από τα θετικά του να είσαι σταρ και πόσο μάλλον του Χόλιγουντ.

Ωστόσο τις περισσότερες φορές το να είσαι διάσημος και να σε ξέρουν μέχρι και οι πέτρες δεν αποτελεί και την πιο εύκολη συνθήκη, αν θέλεις να απολαύσεις σαν άνθρωπος λίγες ημέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, μακριά από τα φωτογραφικά φλας και τους θαυμαστές σου.

Οι σταρ λοιπόν αναγκάστηκαν να αναζητήσουν τον τρόπο για να ξεφεύγουν από τα αδιάκριτα και ενοχλητικά βλέμματα και αποφάσισαν ότι αυτός είναι η αλλαγή του ονόματος τους.

Οχι δεν αλλάζουν ταυτότητα και διαβατήριο, αλλά όταν κάνουν check in στα ξενοδοχεία δηλώνουν το ψευδώνυμό τους, αντί για το πραγματικό τους όνομα.

Ωστόσο, επειδή τίποτα σχεδόν δεν μένει κρυφό από τον Τύπο, εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τα ψεύτικα ονόματα που χρησιμοποιούν 6 διάσημοι αστέρες όταν θέλουν να περάσουν απαρατήρητοι.

  • Μπιγιόνσε

Η τραγουδίστρια της ποπ μοιράζεται σε κάθε της ταξίδι φωτογραφίες με τους φίλους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους εξωτικούς και όχι μόνο προορισμούς που επισκέπτεται, χωρίς να αποκαλύπτει πάντοτε όμως το πού ακριβώς βρίσκεται. Αν ποτέ βέβαια θέλετε να την αναζητήσετε, τότε καλύτερα να ρωτήσετε για τη γυναίκα με το όνομα «Ινγκριντ Τζάσκον» και όχι με το πραγματικό της!

  • Κιμ Καρντάσιαν

Η ριάλιτι σταρ, αν και έχει άριστες σχέσεις με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους θαυμαστές της, παραμένει ινκόγκνιτο στις διακοπές της και προσπαθεί να περνάει απαρατήρητη. Η Κιμ Καρντάσιαν κάνει check in στα πολυτελή ξενοδοχεία με ονόματα από αγαπημένους της χαρακτήρες, όπως για παράδειγμα «Πριγκίπισσα Τζάσμιν».

apimages
apimages
  • Τομ Χανκς

Ο πολυτάλαντος ηθοποιός Τομ Χανκς έχει χρησιμοποιήσει κατά καιρούς δύο διαφορετικά ονόματα κατά τη διάρκεια των διακοπών του ή των επαγγελματικών του ταξιδιών. Αν ποτέ έχετε την τύχη να τον δείτε την ώρα του check in στο ξενοδοχείο και τον αναγνωρίσετε, τότε μπορεί να εκπλαγείτε, όταν θα τον φωνάξουν ως «Χάρι Λόντερ» ή «Τζόνι Μάντριντ».

apimages
apimages
  • Λίντσεϊ Λόχαν

Η η διάσημη Αμερικανίδα που απασχόλησε τελευταία και τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, έχει ως alter ego της την «Μπέλα Λόβλεϊς» και προτιμά να κυκλοφορεί με αυτό το ψευδώνυμο όταν κάνει ταξίδια.

apimages
apimages
  • Μπραντ Πιτ

Ισως το έχετε διαβάσει κι άλλες φορές. Ο γοητευτικός ηθοποιός -που τώρα μοιάζει να κάνει νέα βήματα στην προσωπική του ζωή – δηλώνει το ψευδώνυμο «Μπράις Πιλάφ» όταν ταξιδεύει. Το συγκεκριμένο όνομα το χρησιμοποιούσε ακόμα κι όταν ήταν ζευγάρι με την Αντζελίνα Τζολί.

apimages
apimages
  • Τζόντι Ντεπ

Αλλος ένας γοητευτικός άντρας από το Χόλιγουντ που επιλέγει να προστατεύσει τον εαυτό του και την αναψυχή του από τα φλας των παπαράτσι και τις άπειρες θαυμάστριες του. Ο Τζόνι Ντεπ εμφανίζεται στα ξενοδοχεία ως «Κύριος Ντριπ Νουντλ», «Κύριος Οντπονγκ» και  «Κύριος Στέντς».

apimages
apimages