AP
AP
27|06|2017 10:36
SHARE
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ DAILY MAIL

Ο Πρίγκιπας Χάρι μόλις είπε κάτι εκπληκτικό για τον Τζορτζ και τη Σάρλoτ


Ο Πρίγκιπας Χάρι πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του λίγα βήματα μακριά από το θρόνο. Στη συνέχεια έλαβε επάξια τον τίτλο του "άγριου παιδιού".

Τώρα, καθώς έχει μετακινηθεί η σειρά διαδοχής από τα παιδιά του Γουίλιαμ, ο ίδιος αποχωρεί και εστιάζει στο φιλανθρωπικό έργο, το οποίο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει η Νταϊάνα. Σε συνέντευξη που έδωσε στη δημοσιογράφο Angela Levin, για λογαριασμό της Daily Mail, ο Χάρι μίλησε για την βασιλική οικογένεια.

Οπως ανέφερε ο ίδιος, δεν τον πειράζει που είναι πέμπτος στη σειρά για το θρόνο, επειδή ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σαρλότ είναι οι διάδοχοι πριν από αυτόν. «Ο λόγος που είμαι τώρα πέμπτος είναι ο ανηψιός μου και η ανιψιά μου και δεν θα μπορούσα ποτέ να τους ευχηθώ να μην προχωρήσουν», είπε ο πρίγκιπας Χάρι. «Είναι ό,τι πιο εκπληκτικό συνέβη στη ζωή μας».

 

Ο πρίγκιπας Χάρι μάλιστα «ανοίχτηκε» και για τη δική του επιθυμία να αποκτήσει παιδιά στο μέλλον. «Είμαι αποφασισμένος να αποκτήσω μια σχετικά κανονική ζωή και αν είμαι αρκετά τυχερός ώστε να αποκτήσω παιδιά, θα αποκτήσουν κι αυτά ένα. Δεν θέλουμε να είμαστε απλώς κάποιοι διάσημοι, αλλά να χρησιμοποιήσουμε αυτόν το ρόλο για καλό».

Προηγουμένως, ο Χάρι είχε δηλώσει ότι ήθελε ο Τζορτζ και η Σαρλότ να ακολουθήσουν ένα συγκεκριμένο τμήμα της ανατροφής του. «Σίγουρα θα ενθάρρυναν τον Τζορτζ και τη Σαρλότ αν θέλουν να έχουν κάποια εμπλοκή στις Ένοπλες Δυνάμεις. Σε μένα όπως και στον Γουίλιαμ μόνο καλό έκανε».