instagram/SalmaHayek
instagram/SalmaHayek
27|06|2017 12:46
SHARE
SALMA HAYEK

Η topless selfie της 50χρονης Σάλμα Χάγιεκ στον καθρέφτη του μπάνιου της


Η αγαπημένη λατίνα του Χόλιγουντ που ξεχωρίζει τόσο για το ταλέντο, όσο και για το ταπεραμέντο της, μοιράστηκε με το κοινό της ένα αποκαλυπτικό της στιγμιότυπο. 

Φορώντας μια ιριδίζουσα σκιά, διακριτικό μακιγιάζ, τα μαλλιά της λιτά και το φόρεμα της φορεμένο μέχρι τη μέση, η Σάλμα Χάγιεκ στήθηκε στον καθρέφτη του μπάνιου της, έκλεισε τα μάτια και, γεμάτη αυτοπεποίθηση, αποτύπωσε μια απελευθερωτική στιγμή. Αυτή που μόλις έχει επιστρέψει σπίτι (από κάποιο πάρτι απ' ότι καταλαβαίνουμε), έχει βγάλει ό,τι τη βαραίνει και είναι έτοιμη να χαλαρώσει.

«When the party is over …. cuando se acaba la fiesta…», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας της ή με άλλα λόγια: «Όταν το πάρτι έχει τελειώσει», πρώτα στα αγγλικά και μετά στα ισπανικά.

 

Αν και είναι topless, έχει τραβήξει τη selfie με τέτοια μαεστρία που δεν φαίνεται τίποτα πέρα από τη γυμνή της πλάτη.  

Σε αυτό το σημείο αξίζει να πούμε πως η 50χρονη καλλονή, πρόσφατα δήλωσε πως λατρεύει τόσο το σώμα της, όσο και τον τρόπο που μεγαλώνει και είναι ενάντια σε οποιαδήποτε πλατική επέμβαση.

«Θέλω να μοιάζω με μια γλυκιά γιαγιά όταν γίνω 70. Θέλω ο σύζυγός μου να με βλέπει και να με σκέφτεται, "Οκ, το κορίτσι μου μεγάλωσε, αλλά είναι ακόμα όμορφη", έχει δηλώσει για την ακρίβεια, συμπληρώνοντας επίσης ότι: «Μερικές φορές, με την ηλικία σού έρχονται και καλύτεροι ρόλοι. Προσωπικά μου αρέσει να υποδύομαι τη μητέρα και θα με ενθουσίαζε να υποδυθώ και τη γιαγιά κάποια στιγμή. Θα ήταν πολύ βαρετό αν συνέχιζα να παίζω την σέξι γυναίκα για την υπόλοιπη μου ζωή. Νομίζω θα αυτοκτονούσα».