Η ασύλληπτη φωτογράφιση της Σερένα Γουίλιαμς για το εξώφυλλο του Vanity Fair  | 0 bovary.gr
Η ασύλληπτη φωτογράφιση της Σερένα Γουίλιαμς για το εξώφυλλο του Vanity Fair | 0 bovary.gr
27|06|2017 15:50
SHARE
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙ ΛΙΜΠΟΒΙΤΣ

Η ασύλληπτη φωτογράφιση της Σερένα Γουίλιαμς για το εξώφυλλο του Vanity Fair


Στο νέο τεύχος του Vanity Fair φιγουράρει η έγκυος Σερένα Γουίλιαμς, έτσι όπως την «είδε» η διάσημη φωτογράφος Ανι Λίμποβιτς.

Η καλύτερη τενίστρια του κόσμο αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή όπως την γνωριμία με τον σύντροφό της και τη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος.

Και ας σταθούμε σε αυτό το τελευταίο γιατί η Σερένα μάλλον δεν ήταν έτοιμη να γίνει μητέρα. Οπως εξομολογείται η ίδια, για να πειστεί ότι είναι έγκυος, χρειάστηκε να κάνει έξι τεστ εγκυμοσύνης (και τα 6 βγήκαν θετικά). 

Ολα συνέβησαν όταν μία μέρα τον Ιανουάριο, ενώ προπονούνταν έκανε εμετό, ενώ ένιωσε το στήθος της να έχει μεγαλώσει. Η ίδια θεώρησε ότι είχε κάποιο ορμονικό πρόβλημα, ωστόσο η φίλη της την προέτρεψε να αγοράσει ένα τεστ εγκυμοσύνης. 

Πολύ χαλαρή η σούπερ σταρ τενίστρια, καθότι δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να είναι έγκυος, έκανε το τεστ, αλλά το ξέχασε στην τουαλέτα για καμία ώρα.
Οταν πήγε και το είδε (τυχαία), πανικοβλήθηκε καθώς το τεστ ήταν θετικό. Η Σερένα Γουίλιαμς, τρομοκρατημένη για το πώς θα αγωνιστεί στο Australian Open και το Wimbledon, κατέβηκε στο φαρμακείο και αγόρασε 5 ακόμη τεστ. Χωρίς η ίδια να μπορεί να το πιστέψει, έκανε και τα 5 τεστ στη σειρά και βγήκαν όλα θετικά.