Facebook/NIco Mastorakis
Facebook/NIco Mastorakis
28|06|2017 10:05
SHARE
ΝΑΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

Ο Νίκος Μαστοράκης αποχαιρέτησε τη Νανά Καραγιάννη ανεβάζοντας την πιο όμορφη φωτογραφία της


Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου της  Νανάς Καραγιάννη φίλοι και συνάδελφοι έχουν αρχίσει να την αποχαιρετούν ο καθένας με τον τρόπο του. 

Η 38χρονη δημοσιογράφος, τα τελευταία χρόνια, πάλευε με την ανορεξία έχοντας φτάσει, μια περίοδο, να ζυγίζει μόλις 25 κιλά ενώ πλέον δεν θύμιζε σε τίποτα το λαμπερό κορίτσι που ξέραμε παλιά.

Όταν ήταν μικρή είχε λίγα παραπανίσια κιλά και η μαμά της πάντα τη μάλωνε όταν το παράκανε με τα παγωτά. Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η ανάγκη για αγάπη και θαυμασμό ήταν τα βασικά αίτια της νευρικής ανορεξίας. 

Πίσω στα δεκαπέντε της, είχε γραφτεί σε πρακτορείο μοντέλων (λέγοντας ψέματα ότι έχει κλείσει τα 18) και σε ένα κάστινγκ γνώρισε τον Δημήτρη Παπανώτα που την πήρε στην εκπομπή Μύθοι και Αλήθειες. Σ ένα άλλο, γνώρισε τον Νίκο Μαστοράκη ο οποίος την έβαλε στα σήριαλ που έκανε τότε στον ΑΝΤ1. 

Τον πρώτο καιρό που είχε χάσει πολλά κιλά ήταν ευτυχισμένη. Και ερωτευμένη με τον Γιάννη, ο οποίος ήταν μερικά χρόνια μικρότερός της, την ήθελε πολύ και, τελικά, θα γινόταν σύζυγός της. Όντως, παντρεύτηκαν με μάρτυρες τη Χριστίνα Λαμπίρη και τον Θοδωρή Ρακιτζή στο δημαρχείο του Αμαρουσίου. Η Νανά αποκαλούσε τον πατέρα του Γιάννη «μπαμπά» και είχε κάνει τατουάζ με το όνομα του στο χέρι της. Για ένα χρόνο περίπου είχε εξαφανιστεί από τα μίντια, αλλά όλοι ήξεραν ότι έπασχε από νευρική ανορεξία. Και όσο όλοι υπέθεταν ότι παράλληλα με την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή στον Kiss FM προσπαθούσε να γίνει καλά, αντιθέτως, εκείνη αδυνάτιζε όλο και περισσότερο. 

 

 

Επανήλθε μέσω τον social media, ακόμα πιο αποστεωμένη και, περιέργως, μαυρισμένη από το σολάριουμ στο οποίο έβρισκε καταφύγιο. Την ώρα που όλοι γύρω της τήν προειδοποιούσαν ότι κατάσταση της ήταν πλέον σοβαρή, εκείνη αρνούνταν την αλήθεια σε όλους. Σε όλους εκτός από την Τατιάνα Στεφανίδου η οποία έστησε μια ολόκληρη εκπομπή για το θέμα της υγείας της. Μάλιστα, την έβγαλε στον αέρα σε τηλεφωνική συνέντευξη ανακοινώνοντας την ότι πήρε την πρωτοβουλία να προωθήσει την εισαγωγή της για νοσηλεία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Η ζωή της κρέμονταν πλέον από μια κλωστή. 

«Ποτέ δεν πίστεψα ότι υπάρχει περίπτωση να πεθάνω από τη νευρική ανορεξία. Το ίδιο αναίσθητη έμπαινα, το ίδιο αναίσθητη έβγαινα από τα νοσοκομεία. Μπορεί να μου έλεγαν οι γιατροί «πεθαίνεις» και εγώ να έκανα χαβαλέ».

 

 

Από χτες, τα social media έχουν πλυμμηρίσει με φωτογραφίες από την αποστεωμένη φιγούρα της οι οποίες, συνήθως, συνοδεύουν κάποια ανάρτηση για εκείνη. 

Ένας από τους πολύ στενούς και αγαπημένους της φίλους, ο Νίκος Μαστοράκης, με τον οποίο τους συνέδεε βαθιά φιλία, ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook το δικό του «αντίο» στη Νανά. Με τη διαφορά ότι επέλεξε να βάλει μια φωτογραφία που την έδειχνε υγιή και λαμπερή, δηλαδή έτσι όπως τη γνωρίσαμε και θέλουμε να τη θυμόμαστε.