Instagram /georginagio
Instagram /georginagio
28|06|2017 10:16
SHARE
ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ;

Χορχίνα Ροντρίγκεζ -Το κορίτσι του Ρονάλντο 5 μηνών έγκυος


Μετά τη σχέση του με την Ιρίνα Σάικ, που σημάδεψε τη ζωή του, ο σταρ του ποδοσφαίρου έχει φτιάξει ξανά την προσωπική του ζωή και φήμες τον θέλουν να γίνεται και πάλι πατέρας.

Και γιατί λέμε πάλι;

Μόλις τρεις εβδομάδες πριν κυκλοφόρησε η είδηση, ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέκτησε δίδυμα , τα οποία τα κυοφορούσε μία παρένθετη μητέρα στις Η.Π.Α.

Τα τελευταία 24ωρα πορτογαλική εφημερίδα ισχυρίζεται σύμφωνα με την Daily Mail, ότι η εκλεκτή της καρδιάς του, Χορχίνα Ροντρίγκεζ, είναι πέντε μηνών έγκυος.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ και η 23χρονη είναι ζευγάρι σύμφωνα με τον Τύπο από το Νοέμβριο και οι δυο τους εμφανίστηκαν για πρώτη φορά επίσημα στην τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας.

Μάλιστα λέγεται, ότι ο Ρονάλντο της έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου.

 

 

 

 

Ακόμη, η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει, πως η Χορχίνα Ροντρίγκεθ περιμένει κορίτσι, ενώ φαίνεται ότι η εγκυμοσύνη ήταν μέσα στα πλάνα του ζευγαριού, μιας και οι δυο τους επισκέφτηκαν κλινική που ειδικεύεται σε DNA tests που γίνονται για το σκοπό αυτό.

Σύμφωνα με την κορυφαία πορτογαλική εφημερίδα, η νεαρή «επιβεβαίωσε» την εγκυμοσύνη της στην οικογένεια και τους φίλους του Ρονάλντο.

Μια πολύ στενή πηγή του ζευγαριού είπε χαρακτηριστικά στο πορτογαλικό μέσο: «Είναι πολύ χαρούμενοι με την εγκυμοσύνη. Ολοι λατρεύουν τη Χορχίνα και είναι ικανοποιημένοι από τη σχέση τους».

Οι φήμες για τον ερχομό του μωρού άρχισαν να φουντώνουν στα τέλη του περασμένου μήνα μετά από μια φωτογραφία της Χορχίνα που είδε το φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια των διακοπών της με τον σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ρονάλντο. Στη συγκεκριμένη εμφάνιση της η νεαρή φορούσε ένα στενό, εφαρμοστό γκρι φόρεμα πάνω από το μαγιό της, το οποίο διέγραφε τη φουσκωμένη της κοιλιά.

Να θυμίσουμε, ότι ο Ρονάλντο απέκτησε τον πρώτο του γιο, Cristiano Jr (Cristianinho), στις 17 Ιουνίου το 2010.