apimages
apimages
ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Ριάνα: Ερωτευμένη με τον δισεκατομμυριούχο -πρώην της Ναόμι Κάμπελ


Η διάσημη τραγουδίστρια, που είχε καιρό να απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με την ερωτική της ζωή, σήμερα προκάλεσε φρενίτιδα στο διαδίκτυο, μετά τη διαρροή των φωτογραφιών στις οποίες ερωτοτροπεί με μελαχρινό άντρα.

Η Ριάνα βρίσκεται στην Ισπανία και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και έντονου πάθους με έναν άντρα, που αντικειμενικά είναι κούκλος.

Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι «συνέλαβε» την 29χρονη μέσα στην πισίνα μαζί με το νέο της σύντροφο και οι δυο τους ήταν τόσο εκδηλωτικοί που έμοιαζαν να αδιαφορούν κυριολεκτικά για τα βλέμματα γύρω τους.

Φορώντας ένα στράπλες μπικίνι στο χρώμα της μόκα και χρυσό κολιέ η Ριάνα δεν σταμάτησε να φιλά και να αγκαλιάζει το νεαρό και απολάμβανε τα ερωτικά παιχνίδια μαζί του.

 

 

Οι φωτογραφίες αυτές ξεσήκωσαν τους θαυμαστές της που έψαξαν αμέσως να μάθουν την ταυτότητα του κυρίου.

Τελικά, όπως αποκάλυψε με αποκλειστικές πληροφορίες η The Sun, πρόκειται για τον Σαουδάραβα Χασάαν Ζαμίλ, γιος μιας από τις πλουσιότερες οικογένειες στον κόσμο, αφού έχει τα δικαιώματα πώλησης αυτοκινήτων της Toyota στη Μέση Ανατολή.

Ο νεαρός είναι σήμερα ο αναπληρωτής πρόεδρος και αντιπρόεδρος της οικογενειακής επιχείρησης Abdul Latif, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο.

Πηγή ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το δημοσίευμα της The Sun, ότι η Ριάνα έχει πει στους φίλους της πως είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του.

Αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν όμως είναι, πως αν πρόκειται πράγματι για τον συγκεκριμένο άντρα, ο Χασάαν Ζαμίλ, είναι ο πρώην του σούπερμοντελ, Ναόμι Κάμπελ, με την οποία εμφανίστηκε από κοινού πέρυσι το καλοκαίρι στη συναυλία του Stevie Wonder, κατά τη διάρκεια του Barclaycard British Summer Time Festival στο Hyde Park, του Λονδίνου.