AP
AP
29|06|2017 11:11
SHARE
ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

H Lady Gaga όπως δεν την έχεις ξαναδεί- Πιο απλή από ποτέ και χωρίς ίχνος μακιγιάζ


Η Lady Gaga άφησε στο κομοδίνο της τις μακριές βλεφαρίδες, το έντονο eye-liner, τα γκλίτερ, τα λαμπερά κραγιόν, τις χρωματιστές περούκες και τα φλύαρα αξεσουάρ και ανέδειξε τη φυσική της ομορφιά.

Οι avant garde εμφανίσεις και τα εκκεντρικά λουκ έχουν γίνει ταυτόσημα του ονόματός της, αλλά, τελικά, η Lady Gaga είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή χωρίς αυτά. 

Και η τρανή απόδειξη είναι η τελευταία ανάρτηση της στο Instagram με μια φωτογραφία στην οποία είναι εντελώς φυσική.  

Δεν μένουμε σπίτι της για να μπορούμε να σάς διαβεβαιώσουμε ότι είναι εντελώς αμακιγιάριστη, αλλά σε κάθε περίπτωση, είναι φανερό ότι το δέρμα της είναι καθαρό. Το θέμα όμως δεν είναι αν φοράει κονσίλερ ή BB cream με χρώμα, αλλά η έλλειψη των υπόλοιπων χαρακτηριστικών του μακιγιάζ της με τα οποία μάς έχει συνηθίσει. Δεν είναι η πρώτη φορά που μας αποκαλύπτει το φυσικό της πρόσωπο. Στα περισσότερα ποστ της στο Instagram είναι φυσική, αλλά το συγκεκριμένο διαφέρει από τα υπόλοιπα, γιατί ο λόγος που ανέβηκε είναι βαθύτατα συγκινητικός. 

 

 

Αυτό που συγκινεί είναι ο λόγος που πόσταρε αυτή τη φωτογραφία. Το κείμενο με το οποίο συνόδευσε την ανάρτηση της είναι σαν ένα μικρό ποίημα, μια ωδή στην αληθινή ομορφιά που δεν είναι άλλη από την εσωτερική και είναι αφιερωμένο στην καλύτερη της φίλη Sonja Durham η οποία έφυγε από τη ζωή τον προηγούμενο μήνα έχοντας ηττηθεί από τον καρκίνο.  

«Δεν έχει σημασία πόσους followers έχεις, πόσο αδύνατη ή όμορφη θεωρείσαι», γράφει μεταξύ άλλων. «Στην πραγματικότητα, είναι τα πιο όμορφα εσωτερικά σου χαρακτηριστικά, αυτά που επιλέγεις να μοιράζεσαι με τα αδέρφια σου που σε κάνουν όμορφη. Αυτό μετράει. Αυτή είναι η κληρονομιά σου. Αυτός είναι ο τρόπος να αφήσεις το σημάδι σου. Μεταφέροντας τη θετική σου ενέργεια σε αυτούς που έχεις γύρω σου και βλέποντας την να πολλαπλασιάζεται». 

Υποκλινόμαστε. 

Εδώ, ένα προηγούμενο ποστ στο οποίο μπορείτε να δείτε τη φίλη της, Sonja.