Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
29|06|2017 15:05
SHARE
ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

Αυτά τα παπούτσια των 40 ευρώ έχουν γίνει η στιλιστική εμμονή της Pippa Middleton


Oι τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της Pippa Middleton έχουν ένα κοινό: ένα παπούτσι του οποίου η άνεση και ο vintage χαρακτήρας του την κέρδισαν και έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των outfit της.

 Koμμάτι-κλειδί στις σε πολλές από τις εμφανίσεις της στον μήνα του μέλιτος με τον σύζυγό της. Οι εσπαντρίγιες είναι μια από τις προτάσεις (και) του φετινού καλοκαιριού. Με ρετρό αέρα, παραμένουν διαχρονικές και φαίνεται η σταθερότητα που προσφέρουν στο βάδισμα σε συνδυασμό με την θηλυκότητά που αποπνέουν τις καθιστά μια κλασική επιλογή για τις εμφανίσεις μας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Οι εμφανίσεις της Pippa μπαίνουν κάθε φορά στο μικροσκόπιο και η στιλιστική της επιλογή της που έγινε «εμμονή» δεν θα μπορούσε να μην αναλυθεί περαιτέρω, μιας και αυτά τα παπούτσια εδώ και αρκετό διάστημα είναι αγαπημένο fashion item στις εμφανίσεις της. 

Αν και αρχικά οι εσπαντρίγιες θεωρήθηκαν κομμάτι της συλλογής του ισπανικού οίκου Castaner με τιμή 85 ευρώ, αποκαλύφθηκε στο Middleton Maven blog ότι τα παπούτσια είναι του οίκου Toni Pons, σύμφωνα με το Hello Magazine.

 Oι εσπαντρίγιες της Pippa έχουν την κωδική ονομασία «Valencia» (είναι διαθέσιμες σε navy, λευκό και κόκκινο) και η τιμή τους αγγίζει τα 40 ευρώ.

 

Οι αέρινες εμφανίσεις μας αποκτούν άλλο στιλ με τις εσπαντρίγιες. Μονόχρωμες σε ουδέτερη απόχρωση (μπεζ, λευκή, καφέ, μπεζ) ή σε έντονο χρώμα, με prints, με δαντέλα, με ψάθινο υπερυψωμένο ή μονό πάτο, μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά με την κάθε σας εμφάνιση.

Μπορούν να συνδυαστούν με (μίνι ή μάξι) φούστα ή με φόρεμα, με cropped παντελόνι, με ένα τζιν και ένα T-Shirt, με μια φαρδιά παντελόνα ή με μια σαλοπέτα, με σορτς, ακόμα και με μια βραδινή εμφάνιση.

Τα παπούτσια της Pippa Middleton μπορείτε να τα βρείτε εδώ: https://www.espadrillesbarcelona.com

Splash / Ideal Image

Splash / Ideal Image

Splash / Ideal Image

Splash / Ideal Image