Twitter/IvreVirgule
Twitter/IvreVirgule
01|07|2017 13:22
SHARE
ΟΤΑΝ ΤΟ TWITTER «ΚΕΝΤΑΕΙ»

Η φωτογραφία του Εμμανουέλ Μακρόν που προκάλεσε το πιο αστείο παραλήρημα στο Twitter


Μετά την εκλογή του ως Πρωθυπουργός της Γαλλίας και την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Εμμανουέλ Μακρόν, φωτογραφήθηκε, με κάθε επισημότητα, για το Men's Magazine. Αυτό που δε φανταζόταν την ώρα που ανέβαζε μια από τις φωτογραφίες του στο Twitter του ήταν το «πανηγύρι» που θα ακολουθούσε.

Βλέπετε, η φωτογραφία αποδείχθηκε πολύ δυνατή «πρώτη ύλη» για το (γαλλικό, κατά βάση) Twitter, το οποίο, ως γνωστόν, δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, και έτσι «κέντησε» για άλλη μια φορά.

Όπως μπορείτε να δείτε και μόνη σας, πρόκειται για μια ιδιαίτερα κολακευτική φωτογραφία. Φαίνεται δυναμικός, στιβαρός, ευθυτενής και (γενικά -αν μας ρωτάτε τη γνώμη μας- πανέμορφος). Μάλιστα χάρη στην αβρότητα που εκμπέμπει το βλέμμα και το χαμόγελο του, δίνει μια αίσθηση προσήνειας και απλότητας που του ταιριάζει πολύ.

 

 

Συγχρόνως όμως η πόζα στην οποία έχει στηθεί αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από ι-δα-νι-κή για να «κολλήσει» και σε μερικές άλλες καταστάσεις. 

Κάπως έτσι, με πολύ χιούμορ, κέφι και ευρηματικότητα, κάποιοι δημιούργησαν αυτά τα μικρά αριστουργήματα: Ξεκαρδιστικά memes που δείχνουν τον Μακρόν σε διάφορες τελείως σουρρεάλ εκδοχές, από πρωταγωνιστή ταινιών του Χόλιγουντ μέχρι spinner. 

Ετοιμαστείτε για ένα απολαυστικό scroll down. 

 

 

 

 

(Από τα πιο πετυχημένα)