Instagram/ruelarue
Instagram/ruelarue
03|07|2017 09:40
SHARE
RUMER WILLIS

Η κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις γιορτάζει 6 μήνες μακριά από το αλκοόλ


Η μεγαλύτερη κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις παλεύει από τα 24 της με τον εθισμό στο αλκοόλ. Σήμερα, 4 χρόνια μετά, δηλώνει, επιτέλους, υγιής και περήφανη. 

«Χτες έκλεισα 6 μήνες νηφάλια. Δεν είναι κάτι που είχα προγραμματίσει (εννοεί το πρόβλημα της με τον αλκοολισμό),  αλλά μετά από τη μεγάλη διαδρομή που διένυσα για να φτάσω εδώ, μπορώ με ειλικρίνεια να πω, ότι ποτέ δεν έχω υπάρξει τόσο περήφανη για τον εαυτό μου σε όλη μου τη ζωή», γράφει στο ποστ της η Rumer Willis. 

Ανεβάζοντας μια selfie που τη δείχνει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και περιποίησης μοιράστηκε με τους περισσότερους από 604.000 followers της την μέχρι στιγμής επιτυχημένη, προσπάθεια της να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ και δηλώνει περήφανη, δεδομένου ότι το πρόβλημα της με τον αλκοολισμό μετράει τουλάχιστον 4 χρόνια. 


 

 

 

Η 28χρονη σήμερα, μουσικός και ηθοποιός, ξεκίνησε την κατάχρηση το 2012 και από τότε έχει ξαναμπεί σε κέντρο αποκατάστασης χωρίς όμως οι προσπάθειες της να φέρουν αποτέλεσμα. 

«Είμαι η πρώτη που θα πω ότι δεν είμαι τέλεια. Μερικές φορές τα κάνω όλα λάθος και κάπου κάπου μπορεί να κάνω και κάτι σωστό», δηλώνει στο πολύ προσωπικό της ποστ.  

Πριν περίπου 3 χρόνια και η μικρότερη αδερφή της, η Tallulah, η οποία, μάλιστα, στα 17 της είχε συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια, παραδέχτηκε το πρόβλημά της με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά (μάλιστα η Ντέμι Μουρ είχε δηλώσει τότε πως ένιωθε ότι έφερε ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης)  και είχε εισέλθει σε κέντρο αποκατάστασης.  

«Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας», κλείνει η Rumer την συγκινητικά εορταστική της ανάρτηση.   

 

 

Happy Mother's Day Beauty I love you mama

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rumer Willis (@ruelarue) στις Μάι 8, 2016, 12:23μμ PDT