Η Μαρίνα Σάττι εντυπωσίασε στο Ηρώδειο  | 0 bovary.gr
Η Μαρίνα Σάττι εντυπωσίασε στο Ηρώδειο | 0 bovary.gr
03|07|2017 12:36
SHARE
ΗΡΩΔΕΙΟ

Η Μαρίνα Σάττι εντυπωσίασε στο Ηρώδειο


20 χρόνια δημιουργίας και μελέτης πάνω στα ηχοχρώματα της Μεσογειακής μουσικής συμπληρώνει φέτος η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας.

Στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, το βράδυ της Παρασκευής 30 Ιουνίου παρουσιάστηκε ένα μουσικό αφιέρωμα στην ξενιτειά και την προσφυγιά στο οποίο οι ήχοι της Μεσογείου συνάντησαν τα σμυρνάιικα. Ενα μουσικό ταξίδι με μήνυμα ενότητας και ειρήνης.

Στην παράσταση, η Εστουδιαντίνα «συναντήθηκε» με τον Γιώργο Νταλάρα -η συνεργασία του με την Εστουδιαντίνα μετρά πολλά χρόνια και ο ίδιος υπήρξε παραγωγός των πρώτων της δίσκων- και πολλούς ακόμα καλλιτέχνες.

Ανάμεσά τους, είδαμε τους τραγουδοποιούς Θοδωρή Κοτονιά και Λεωνίδα Μπαλάφα, την Ασπασία Στρατηγού, τους Encardia (το ελληνικό συγκρότημα του οποίου η μουσική εμπνέεται από το μουσικό και πολιτισμικό τοπίο των ελληνοφώνων περιοχών της Κάτω Ιταλίας), αλλά και τη Μαρίνα Σάττι.

Η Μαρίνα Σάττι είναι ένα από τα πρόσωπα του μουσικού στερεώματος που συζητήθηκαν πολύ αυτή τη χρονιά. Η «Μάντισσα» έγινε αμέσως επιτυχία και η κρυστάλλινη φωνή της δείχνει ότι ανταποκρίνεται σε κάθε μουσικό είδος.

Η Μαρίνα Σάττι συμμετείχε στην παράσταση και απέσπασε θερμές κριτικές για την παρουσία της.