Instagram/jmeeksofficial
Instagram/jmeeksofficial
06|07|2017 10:55
SHARE
ΙΝSTAGRAM STORIES

Ο σέξι κατάδικος ανέβασε φωτογραφία με τα παιδιά του και έγινε σεισμός στο Instagram


Aφού κατηγορήθηκε για απιστία προς την -θεωρητικά πρώην-γυναίκα του (η οποία, όμως, ακόμα δηλώνει «σύζυγος του Jeremy Meeks»), ο σέξι κατάδικος αποφάσισε να ρίξει λίγη στάχτη στα μάτια και μοιράστηκε μια οικογενειακή του στιγμή.  

«Happy 4 th of July from me and my boys !!! (Ευτυχισμένη 4η Ιουλίου για μένα και τα αγόρια μου!)», γράφει στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία που τον δείχνει μαζί με τα παιδιά του, Robert και Jeremy Jr., πιθανότατα, στην κουζίνα του σπιτιού τους.

 

 

Happy 4 th of July from me and my boys !!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) στις Ιούλ 4, 2017, 10:12μμ PDT

Φήμες λένε ότι το έκανε για να διαψεύσει τις φήμες περί απιστίας προν την (πρώην) γυναίκα του, αφού μερικές ημέρες πριν έκανε διακοπές μαζί με την κληρονόμο της αλυσίδας καταστημάτων Τοpshop, Chloe Green, πάνω σε ένα γιοτ, στα ανοιχτά της Τουρκίας. Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι απαθανάτισε τις τρυφερές τους περιπτύξεις και στιγμές όπως αυτή που -ξεκάθαρα- τη φιλούσε με πάθος, έχοντας την αγκαλιά. 

Λίγες ώρες αφού οι συγκεκριμένες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στη δημοσιότητα, η Chloe Green ανέβασε μια φωτογραφία (η οποία αυτή τη στιγμή φαίνεται να έχει διαγραφεί) στο λογαριασμό της στο Instagram, μαζί με τον κατάδικο-μοντέλο στην οποία έγραφε «Just the Beginning…We appreciate all the love and all the hate @jmeeksofficial @jimjordanphotography (Αυτή είναι η αρχή...Εκτιμούμε την αγάπη και το μίσος σας)». 

 

O Jeremy πάντως ανέβασε και ο ίδιος φωτογραφία που τον δείχνει να φαίνεται πάνω στην πλώρη του γιοτ (αλλά χωρίς την 26χρονη δισεκατομμυριούχο να βρίσκεται μέσα στο πλάνο) και στην οποία έγραψε «All things are possible !!! (Όλα είναι δυνατά)». 

 

 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Meeks έγινε viral, υπογράφοντας μάλιστα συμβόλαιο για μόντελινγκ, το 2015, όσο ακόμα εξέτιε την ποινή του στη φυλακή για κατοχή όπλων. Και όλα αυτά χάρη στη φωτογραφία που είχε βγάλει στη φυλακή ως κατάδικος.

Αν και ο ίδιος δεν έχει μιλήσει δημόσια για το τρέχον relationship status του με την Chloe Green, η Melissa Meeks η οποία, στα χαρτιά, είναι πρώην συζυγός του, είπε πως οι δυο τους (εκείνη και ο Jeremy), νομικά, θεωρούνται ακόμα παντρεμένοι. Μάλιστα στο Instagram της δηλώνει «σύζυγος του Jeremy Meeks» ενώ τον Ιούνιο είχε ανεβάσει αυτή τη φωτογραφία που τους δείχνει να φιλιούνται. 

 

 

Και όσο ο Jeremy γιόρταζε την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Αμερικής με τους γιους του, η Melissa ανέβασε μια φωτογραφία με την αδερφή της.

 

 

Happy 4th everyone! #meandmysis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melissa Meeks (@mmeeks14) στις Ιούλ 4, 2017, 9:07μμ PDT

Μάλλον, μετά τις διακοπες του στην Τουρκία, ήταν η σειρά του για baby sitting!