Η απίστευτη ομοιότητα της Penelope Cruz με την αδελφή της, Μonica | 0 bovary.gr
Η απίστευτη ομοιότητα της Penelope Cruz με την αδελφή της, Μonica | 0 bovary.gr
06|07|2017 22:30
SHARE
Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΙΚΑ

Η απίστευτη ομοιότητα της Penelope Cruz με την αδελφή της, Μonica


Η Penelope και η Monica Cruz μοιάζουν πολύ.

Τόσο πολύ που η δεύτερη έχει ντουμπλάρει την πρώτη το 2010, σε δύσκολες σκηνές στους Πειρατές της Καραϊβικής λόγω εγκυμοσύνης. Εχουν γίνει πολλές συγκρίσεις μεταξύ της Penelope και της Μonica Cruz. Ομως, τελικά, μόνο η εξωτερική εμφάνιση είναι αυτή που τις κάνει να μοιάζουν. Γιατί είναι δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες. Στην χώρα της, την Μonica Cruz την αποκαλούν ως «σέξι αδελφή της Πενέλοπε». Είναι χορεύτρια και ηθοποιός.

Σε συνέντευξή της στην "El Pais" πριν από μερικά χρόνια είχε εξομολογηθεί ότι επρόκειτο να μείνει έγκυος με το σπέρμα άγνωστου δότη: "Πρόκειται να γίνω μητέρα, κάτι που είχα όνειρο της ζωής μου. Θα ήθελα να περιμένω τον κατάλληλο σύντροφο, αλλά μέχρι τότε μπορεί να είναι πολύ αργά. Από όλες μου τις εμπειρίες, αυτή είναι η ομορφότερη και θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας".

To 2013 η Μόνικα Κρουζ υποδέχτηκε την κόρη της, Antonella. «Δεν πιστεύω ότι αυτό με κάνει πιο γενναία. Γιατί να είναι πιο θαρραλέο το να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί από το να το μεγαλώνεις με έναν σύντροφο. Το να είσαι ζευγάρι με κάποιον είναι μια πρόκληση γιατί μπορεί να προκύψει σύγκρουση αν ο σύντροφός σου δεν μπορεί να καταλάβει την προσκόλληση που μπορεί να έχει μια γυναίκα όταν έχει παιδί».

© Splash / Ideal Image
© Splash / Ideal Image

© Splash / Ideal Image

AP