AP
AP
07|07|2017 10:12
SHARE
CELEBRITY ΣΩΣΙΕΣ

O Ryan Gosling έχει σωσία! - Είναι fashion blogger και ζει στη Γερμανία


Είναι ένας από τους ηθοποιούς που κάνει γυναικείες καρδιές να ραγίζουν και μάτια να κολλάνε πάνω σε κινηματογραφικές οθόνες. Ακόμα καλύτερο, όμως, από έναν Ryan Gosling πάνω στον πλανήτη, είναι δύο Ryan Gosling πάνω στον πλανήτη. Κι ευτυχώς ο δεύτερος βρίσκεται μόλις λίγες ώρες μακριά μας. 

Το όνομά του είναι Johannes Laschet και, όπως γράφει στο bio στο Instagram του, είναι φοιτητής νομικής, μπλόγκερ (Dapper Style είναι το όνομα του μπλογκ του) και θερμός υποστηρικτής του classy αντρικού στιλ. Αυτό που δεν γράφει, αλλά φαίνεται (εχμμ, βγάζει μάτι εννοούσαμε) είναι ότι είναι ίδιος ο Ryan Gosling! 

 

 

Ο Johannes ζει στο Άαχεν της Γερμανίας και ο πατέρας του είναι ο επιφανής γερμανός πολιτικός Armin Laschet. Μπορεί ο ίδιος να μην έχει σχέση με την πολιτική, αλλά χτίζει το όνομα και τη φήμη του στη σφαίρα του blogging και του Instagram όπου τον ακολουθούν περισσότεροι από 32.000 άνθρωποι.

 

 

 

Δεν είναι μόνο τα εξωτερικά ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά, αλλά και το στιλ του το οποίο μοιάζει με το στιλ που είχε ο Gosling σε ταινίες όπως το Crazy, Stupid love, αλλά και το πρόσφατο Lalaland.

Αυτό που, σίγουρα, έχει κοινό με τον ηθοποιό πάντως είναι ότι και οι δύο έχουν φωτογραφηθεί για το αντρικό περιοδικό GQ. Μάλιστα, στην πρόσφατη του φωτογράφηση και συνέντευξη του Johannes στο γερμανικό GQ τον ρώτησαν πως νιώθει που συγκρίνουν τα χαρακτηριστικά του με αυτά του δημοφιλή ηθοποιού. 

 

 

 

Η απάντηση του; 

«Μου συμβαίνει συχνά και μερικές φορές είναι εξουθενωτικό. Οχι οτι παραπονιέμαι. Υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα για να παραπονεθεί κανείς. Φανταστείτε ας πούμε να μου έλεγαν ότι μοιάζω με τον Danny DeVito». 

Όσο για το αν τον έχουν μπερδέψει ποτέ με τον Ryan Gosling στο δρόμο, είπε πως, την προηγούμενη χρονιά, όταν ήταν στη Φλορεντία, δύο κορίτσια του ζήτησαν να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του νομίζοντας πως πρόκειται για τον ηθοποιό. «Τους είπα ότι δεν είμαι ο Ryan Gosling, αλλά, ευτυχώς, συνέχισαν να θέλουν φωτογραφία μαζί μου!» 

 

 

Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι αν υπάρχει κάποιος με τον οποίο πρέπει να φωτογραφηθεί δίπλα-δίπλα είναι ο ίδιος ο Ryan Gosling. Φανταστείτε τι έχει να γίνει.