Το συγκλονιστικό βίντεο της Μαρίας Μενούνος αμέσως μετά το χειρουργείο των 7,5 ωρών | 0 bovary.gr
Το συγκλονιστικό βίντεο της Μαρίας Μενούνος αμέσως μετά το χειρουργείο των 7,5 ωρών | 0 bovary.gr
ΣΤΟ INSTAGRAM

Το συγκλονιστικό βίντεο της Μαρίας Μενούνος αμέσως μετά το χειρουργείο των 7,5 ωρών


Μια συγκλονιστική ανάρτηση έκανε η Μαρία Μενούνος μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Ενα βίντεο που τραβήχτηκε αμέσως μετά το χειρουργείο που έκανε για να αντιμετωπίσει τον καλοήθη όγκο που είχε στον εγκέφαλο.

Η Μαρία Μενούνος έγραψε μεταξύ άλλων: «Οποιος με γνωρίζει καλά, ξέρει ότι η ταινία «Rocky» σημαίνει πολλά για εμένα. Αυτή η φάση με ακολουθεί στις πιο σκοτεινές μου ώρες. Αυτό το βίντεο τραβήχτηκε αμέσως μετά την επέμβαση που κράτησε 7.5 ώρες. Ελπίζω να σας εμπνεύσει αυτό το απόφθεγμα: «Θα σας πω κάτι που μπορεί ήδη να γνωρίζετε. Ο κόσμος δεν έχει μόνο ήλιο και ουράνια τόξα. (...) Δεν έχει τόση σημασία πόσα άσχημα θα χτυπήσεις, όσο το πόσο θα προχωρήσεις μπροστά. Αυτό είναι νίκη».

 

 

Η παρουσιάστρια μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας παραιτήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό «E! Entertaiment».

«Υστερα από τρία υπέροχα χρόνια εργασίας στο E! News και E! Entertainment για τα οποία νιώθω ευγνώμων θα μείνω εκτός του χώρου για λίγο, προκειμένου να αφοσιωθώ σε κάποια εγχειρήματα που προϋποθέτουν πάθος. Θα δω τι θα κάνω αργότερα. Ανέκαθεν ήμουν πολύ υπερήφανη για το γεγονός ότι είμαι εργασιομανής, υπάρχουν όμως πάρα πολλά πράγματα έξω από τη δουλειά στη ζωή μας», είπε η παρουσιάστρια.