apimages
apimages
08|07|2017 11:11
SHARE
Η ΣΕΙΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ

Aποκάλυψη! Με πόση διαφορά γεννήθηκαν τα δίδυμα του ζεύγους Αμαλ -Τζορτζ Κλούνεϊ


Λίγες ώρες μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο των διδύμων στο αεροδρόμιο του Μιλάνου, όπου η τετραμελής οικογένεια Κλούνεϊ έφτασε με ιδιωτικό τζετ και με τα μωρά σε λευκά πορτ μπεμπέ, για τον εορτασμό ενός μήνα από τη γέννηση τους, έρχονται στο φως στοιχεία για τη σειρά με την οποία αυτά ήρθαν στη ζωή.

Είναι γνωστό πως ο διάσημος ηθοποιός Τζόρτζ Κλούνεϊ και η εκλεκτή της καρδιάς του Αμάλ Αλαμουντίν έγιναν γονείς πριν από περίπου ένα μήνα.

Τα δίδυμα γεννήθηκαν στις 6 Ιουνίου 2017 στο Λονδίνο, στο νοσοκομείο της Αγίας Μαρίας και τα φώτα της δημοσιότητας είναι έκτοτε στραμμένα στο κοριτσάκι και το αγοράκι, που αποτελούν καρπούς του έρωτα του ζευγαριού.

Κι ενώ οι δυο γονείς προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από τα μωρά τους παπαράτσι και το μόνο στοιχείο που έχουν αποκαλύψει έως τώρα είναι το φύλο και τα ονόματά τους -Ελα και Αλεξάντερ – εμείς βρήκαμε τη σειρά με την οποία αυτά ήρθαν στη ζωή!

Σύμφωνα με πιστοποιητικά γέννησης που ήρθαν στα «χέρια» του ET, ο Αλεξάντερ Κλούνεϊ είναι το μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας.

Ο μπόμπιρας γεννήθηκε στις 6 Ιουνίου 2017 και ώρα 12:54, ενώ η μικρή του αδερφή, Ελα Κλούνεϊ, γεννήθηκε την ίδια μέρα αλλά στις 12:56!

apimages
apimages