Ο σύντροφος της Ελεονώρας Μελέτη δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία -Πιο ερωτευμένοι από ποτέ | 0 bovary.gr
Ο σύντροφος της Ελεονώρας Μελέτη δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία -Πιο ερωτευμένοι από ποτέ | 0 bovary.gr
08|07|2017 12:37
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

Ο σύντροφος της Ελεονώρας Μελέτη δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία -Πιο ερωτευμένοι από ποτέ


Η Ελεονώρα Μελέτη είναι μια από τις πιο δυναμικές γυναίκες στο χώρο της τηλεόρασης και φαίνεται πως διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, αφού σημειώνει επιτυχία όχι μόνο στα επαγγελματικά της μέσα από την επιστροφή της με την εκπομπή Survivor Πανόραμα που σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης, αλλά και στα προσωπικά της.

Αν και προτιμά πάντοτε να κρατάει χαμηλό προφίλ, η δημοφιλής παρουσιάστρια μας έδωσε πρόσφατα την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον νέο της έρωτα, τον επιχειρηματία Θοδωρή Μαροσούλη.

Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα τους απαθανάτισε στην πρώτη δημόσια κοινή τους εμφάνιση στον γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, την περασμένη Δευτέρα 3 Ιουλίου.

Ομως, ο σύντροφος της παρουσιάστριας είναι τόσο ερωτευμένος μαζί της που δεν διστάζει να το εκφράζει δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από μια ημέρα ο Θοδωρής Μαροσούλης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία στην οποία εκείνος και η Ελεονώρα Μελέτη είναι αγκαλιά και τόσο ο έρωτας, όσο και η τρυφερότητα δεν κρύβονται.

Δείτε τη φωτογραφία του ζευγαριού.