apimages
apimages
08|07|2017 13:29
SHARE
ΣΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟ

G20 -Η Ιβάνκα Τραμπ με baby pink φόρεμα σε επίσημη εκδήλωση, τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της


Η 35χρονη κόρη του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, στο πλαίσιο της G20, στο Αμβούργο.

Οπως κάθε άλλη φορά, έτσι και τώρα η Ιβάνκα κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω της και να γίνει το επίκεντρο κάθε συζήτησης, κάνοντας αόρατες τις άλλες κυρίες που βρίσκονταν εκεί, όπως για παράδειγμα η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ και αποδεικνύοντας πως είναι ο ορισμός της κομψότητας και της θηλυκότητας.

Η Ιβάνκα ακολουθεί πάντοτε τις τάσεις της μόδας και έτσι η δημιουργία που επέλεξε για την εκδήλωση αυτή δεν θα μπορούσε να ήταν κάτι λιγότερο από εντυπωσιακή.

Επέλεξε ένα baby pink φόρεμα που έφτανε μέχρι το γόνατο και είχε ένα μικρό V άνοιγμα στο ντεκολτέ. Η ιδιαιτερότητα του φορέματος εντοπιζόταν στα μανίκια τα οποία είχαν αρκετά φαρδύ τελείωμα (αυτό που ονομάζεται «καμπάνα) και στο ύψος των αγκώνων ήταν διακοσμημένα με τεράστιους, girly υφασμάτινους φιόγκους στην ίδια απόχρωση με αυτό.

Η Ιβάνκα συνδύασε το κολακευτικό φόρεμα με μπεζ ψηλοτάκουνα πέδιλα και δεν φόρεσε άλλα κοσμήματα εκτός από ένα δαχτυλίδι.

Οσο για τα μαλλιά και το μακιγιάζ της, αυτά κινούνταν στο ίδιο μίνιμαλ σικ ύφος που της χάριζε φρεσκάδα και νεανική, λαμπερή όψη.

Η κόρη του Αμερικανού Προέδρου έχει υπονοήσει στο παρελθόν ότι το κλίμα είναι ένα ζήτημα που την αφορά ιδιαίτερα και θέλει να το στηρίξει. Ωστόσο, η επιρροή της στις προεδρικές αποφάσεις του πατέρα της αμφισβητούνται.

apimages
apimages
apimages
apimages
apimages
apimages
apimages
apimages