instagram/elizabethhurley1
instagram/elizabethhurley1
09|07|2017 11:43
SHARE
ΤΕΛΕΙΟ ΣΩΜΑ

H 52χρονη Liz Hurley ποζάρει με μπικίνι και κόβει την ανάσα- Τα μυστικά της για τέλειο σώμα


Αν και διανύει την 6η δεκαετία της ζωής της, είναι σαν να έχει σταματήσει το χρόνο δύο δεκαετίες πίσω. Πώς τα καταφέρνει; 

 Η διάσημη βρετανίδα ηθοποιός και μοντέλο έχει αποκαλύψει και σε παλαιότερες συνεντεύξεις της ότι τα μυστικά της είναι ο υγιεινός τρόπος διατροφής και η άσκηση.

Για την ακρίβεια, ακολουθεί οργανική δίαιτα. «H υγεία και η ομορφιά ξεκινούν από τη διατροφή και αυτά που βάζουμε μέσα στο σώμα μας», υποστηρίζει η Liz. Έτσι, αποφεύγει επεξεργασμένες τροφές όπως ψωμί, μακαρόνια, τυρί και τρώει λαχανικά που τα προμηθεύεται από μικρούς παραγωγούς, τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες, ψάρι και καθαρό, χωρίς λίπη, κρέας. «Επίσης, πίνω πολύ νερό, που με βοηθάει να ελέγχω την πείνα μου», έχει πει στο παρελθόν. 

Επιπλέον, το εβδομαδιαίο πλάνο διατροφής της περιλαμβάνει πάντα και σούπα λαχανικών «Έτσι, όποτε κατευθύνομαι πεινασμένη προς το ψυγείο, χορταίνω τρώγοντας μια κούπα από αυτή τη σούπα!» 

Όλα τα παραπάνω τα συνδυάζει με καθημερινή άσκηση. «Μισώ το γυμναστήριο και το τρέξιμο!», αποκαλύπτει. Όπως λέει, γυμνάζεται α. ακολουθώντας άλλες μορφές άσκησεις όπως γιόγκα και πιλάτες και β. φροντίζοντας να είναι δραστήρια κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

Η γιόγκα είναι γνωστή για τις ευεργετικές της ιδιότητες τόσο στο σώμα, όσο και στην ψυχολογία. Καίει το λίπος, ενισχύει τους μύς ενώ ρίχνοντας τα επίπεδα του άγχους, βελτιώνει την μεταβολική λειτουργία του οργανισμού και σας βοηθά να ελέγξετε την όρεξή σας.

Αυτός ο τρόπος ζωής, ομολογουμένως, απαιτεί πειθαρχία και συνέπεια, αλλά χάρη σε αυτόν η Elizabeth Hurley καταφέρνει να διατηρεί αναλογίες μοντέλου, αλλα και μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

 

 

 

 

Περήφανη για τις αναλογίες της ενημερώνει συχνά το λογαριασμό της στο Instagram με φωτογραφίες τόσο από το ένδοξο παρελθόν της ως μοντέλο, αλλά και από το ακόμα πιο λαμπερό της παρόν.

 

 

 

Πρόσφατα μάλιστα ανέβασε και μια εικόνα που της δείχνει στον κήπο του σπιτιού της να κάνει γιόγκα φορώντας μόνο το μπικίνι της -απόδειξη ότι η σωστή διατροφή και άσκηση κάνουν δουλίτσα!  

 

 

Εντυπωσιακό, ε;