Instagram/IoniConran
Instagram/IoniConran
10|07|2017 11:40
SHARE
ΚΑΤΑ ΜΑΝΑ ΚΑΤΑ ΚΟΡΗ!

H μόλις 2 ετών κόρη του supermodel Coco Rocha έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα


Όταν έχεις πάρει τα γονίδια του μοντέλου Coco Rocha είναι δύσκολο να μην είσαι καλή στην πασαρέλα.

Έχουμε δει κι άλλα σύγχρονα μοντέλα να ακολουθούν το παράδειγμα των supermodel μαμάδων τους, όπως η Bella και η Gigi Hadid (κόρες της Yolanda Hadid), η Kaia Gerber (κόρη της Cindy Crawford), αλλά και η Sailor Lee Brinkley-Cook (κόρη της Christie Brinkley).
Ίσως όμως να είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε να γίνεται τόσο νωρίς (και τόσο πετυχημένα!). 

Αν και μόλις 2 χρονών, η Ioni, κόρη του μοντέλου Coco Rocha και του σχεδιαστή James Conran, γεμάτη ενθουσιασμό, αυτοπεποίθηση και δύο μπλε μάτια που αστραποβολούσαν χαρά περπάτησε στο πρώτο της fashion show στο Παρίσι. Και, φυσικά, η μαμά της ήταν δίπλα της στα πρώτα της βήματα. Κάποια στιγμή, μάλιστα, γλίστρησε, αλλά προγειώθηκε στην αγκαλιά ενός άλλου μοντέλου στο show της Bonpoint.

Η μικρούλα, ντυμένη στα λευκά και με ένα στεφάνι από λουλούδια στο κεφάλι, έμοιαζε με μικρή νεράιδα, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που ανέβασε η μαμά της. 

«Flowers in her hair. My beautiful baby girl backstage at @bonpoint's ethereal garden show #BonpointSS18 (Λουλούδια στα μαλλιά της. Το ομορφό μου κορίτσι στο backstage του αιθέριου show της Bonpoint)», έγραψε η Coco στη φωτογραφία που ανέβασε με την Ioni να ετοιμάζεται για να βγει στην πασαρέλα. 

 

 

 

 

 

Mommy isn't the only one getting ready backstage at a fashion show today! @bonpoint #bonpointSS18

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioni James Conran (@ioniconran) στις Ιούλ 5, 2017, 9:04πμ PDT

 

Σε αυτό το σημείο να πούμε πως το 30χρονο μοντέλο, που έγινε γνωστή και άρχισε να κλείνει τη μια δουλειά μετά την άλλη το 2006, όταν άνοιξε το show του Christian Lacroix, έχει πάει τις βλέψεις της για την καριέρα της κόρης της ένα βήμα παραπέρα.  Δεν είναι τυχαίο που της έχει φτιάξει από τώρα λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο μάλιστα ανεβάζει ξεχωριστές φωτογραφίες με λεζάντες και hashtags.