Η Μαρία Μενούνος αναρρώνει με τη βοήθεια του συντρόφου της και θέλει να δούμε όλοι αυτό το βίντεο | 0 bovary.gr
Η Μαρία Μενούνος αναρρώνει με τη βοήθεια του συντρόφου της και θέλει να δούμε όλοι αυτό το βίντεο | 0 bovary.gr
Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ INSTAGRAM

Η Μαρία Μενούνος αναρρώνει με τη βοήθεια του συντρόφου της και θέλει να δούμε όλοι αυτό το βίντεο


Η πορεία της ανάρρωσης της Μαρίας Μενούνος μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αφαίρεση καλοήθους όγκου από τον εγκέφαλο πηγαίνει περίφημα.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την βόλτα της σε εμπορικό κέντρο με το σύντροφό της. Με casual εμφάνιση -ένα T-Shirt, ένα σορτς, ένα καπέλο και γυαλιά ηλίου- και τον σύντροφό της στο πλευρό της, η Μαρία Μενούνος χαμογελά αφήνοντας τον Κέβεν Αντεργκάρο να μιλήσει για εκείνη.

Η Μαρία Μενούνος έχει δηλώσει χαρακτηριστικά για την στήριξη που λαμβάνει από εκείνον: 

«Δεν έχω ανακτήσει ακόμη πλήρως την ισορροπία μου, αλλά όσο στηρίζομαι στον αρραβωνιαστικό μου, τον Κέβεν (Αντεργκάρο), είμαι καλά. (...) Δυναμώνω μέρα με την ημέρα και πολύ σύντομα θα επιστρέψω στην φυσιολογική μου κατάσταση. Επί του παρόντος θέλω απλώς να “καθίσω φρόνιμα” για λίγο καιρό και να δω τι υποτίθεται ότι είμαι σε αυτό τον κόσμο».

 

Πριν από λίγες ημέρες, η Μαρία Μενούνος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που τραβήχτηκε μετά την επέμβασή της. Το βίντεο συνοδεύτηκε από ένα μήνυμα δύναμης και θέλησης. 

Αυτό το βίντεο τραβήχτηκε αμέσως μετά την επέμβαση που κράτησε 7.5 ώρες. Ελπίζω να σας εμπνεύσει αυτό το απόφθεγμα: «Θα σας πω κάτι που μπορεί ήδη να γνωρίζετε. Ο κόσμος δεν έχει μόνο ήλιο και ουράνια τόξα. (...) Ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε και κανείς άλλος δεν μπορεί να σε χτυπήσει τόσο σκληρά όσο η ίδια η ζωή. Όμως το θέμα δεν είναι το πόσο πολύ θα χτυπηθείς. Το θέμα είναι πόσο πολύ αντέχεις να χτυπηθείς και μετά να συνεχίσεις να προχωράς μπροστά. Αυτό είναι η νίκη»