Οικογενειακή Υπόθεση: Η Ελένη Γερασιμίδου στο θέατρο με το σύζυγο και την κόρη της | 0 bovary.gr
Οικογενειακή Υπόθεση: Η Ελένη Γερασιμίδου στο θέατρο με το σύζυγο και την κόρη της | 0 bovary.gr
13|07|2017 11:16
SHARE
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Οικογενειακή Υπόθεση: Η Ελένη Γερασιμίδου στο θέατρο με το σύζυγο και την κόρη της


«Διακοπές στην Αθήνα» κάνουν το φετινό καλοκαίρι η Ελένη Γερασιμίδου, ο Αντώνης Ξένος, η Αγγελική Ξένου και ο Ακης Σιδέρης. 

Οι ηθοποιοί ανεβάζουν την μουσικό-θεατρική παράσταση σε κείμενα Πάνου Χατζηκουζέλη στο θέατρο «Από κοινού».

Η Ελένη Γερασιμίδου, ο σύζυγός της Αντώνης Ξένος και η κόρη τoυς, Αγγελική Ξένου συμπρωταγωνιστούν σε μια παράσταση με τραγούδι, χορό και χιούμορ, αφιερωμένη στην Αθήνα.

Η Αγγελική Ξένου, ακολουθεί τα τελευταία χρόνια τον θεατρικό δρόμο. Φέτος συνυπάρχει επί σκηνής με τους γονείς της.

Η Ελένη Γερασιμίδου είχε μιλήσε σε συνέντευξή της για την κόρη της και την επιλογή της να ασχοληθεί με την υποκριτική και το θέατρο. «Η Αγγελική μπορεί να κάνει ό, τι θέλει εκεί μέσα. Αν θέλει να πάει και κάπου άλλου, να πάει, εμείς δεν δεσμευόμαστε. Δεν κάναμε συμβόλαια αποκλειστικότητας μεταξύ μας. Της αρέσει πάρα πολύ ο χώρος και δουλεύει πάρα πολύ γι’ αυτόν, από την ώρα που ξεκίνησε… Έχει πάρει φτυάρι, έχει κάνει σοβά, έχει χτίσει, τα έχει κάνει όλα, όπως ο πατέρας της. Αυτό το θέατρο αρέσει σ’ εμάς, αυτό το θέατρο έκανα μια ζωή, εκτός από τα… διαλείμματα που έκανα στο εμπορικό θέατρο, που μου έκαναν την τιμή να με έχουν στα πρώτα ονόματα. Δεν μετάνιωσα για τίποτα από αυτά που έχω κάνει στη ζωή μου. Δεν έχω συντελέσει στον εκμαυλισμό του κόσμου, οπότε αισθάνομαι πολύ καλά. Η ψυχή μου είναι στο θέατρο που το σκουπίζεις, το καθαρίζεις και το χτίζεις μόνος σου...».

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency