Η Μαρίνα Σάττι με έθνικ εμφάνιση, ξεσήκωσε τον Κήπο του Μεγάρου | 0 bovary.gr
Η Μαρίνα Σάττι με έθνικ εμφάνιση, ξεσήκωσε τον Κήπο του Μεγάρου | 0 bovary.gr
13|07|2017 15:30
SHARE
ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ

Η Μαρίνα Σάττι με έθνικ εμφάνιση, ξεσήκωσε τον Κήπο του Μεγάρου


Το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουλίου, ο Κήπος του Μεγάρου γέμισε «Fonέs». Οδηγός στο μουσικό ταξίδι ήταν η Μαρίνα Σάττι.

Oκτώ κορίτσια διάλεξαν αγαπημένα τους κομμάτια και αφέθηκαν στις μελωδίες τους συμπαρασύροντας τους θεατές που ανταποκρίθηκαν στο μουσικό τους κάλεσμα. Οι Fonέs είναι οι: Ειρήνη Αραμπατζή, Ευγενία Λιάκου, Ερασμία Μαρκίδη, Βιργινία Φραγκούλατζη, Άννη Ντουμούζη, Έλενα Παπαδημητρίου, Ελένη Ποζατζίδου, Μαρίνα Σάττι.

Mετά την εμφάνισή της στο Ηρώδειο – η οποία απέσπασε θερμές κριτικές- στη συναυλία της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας για τα 20 χρόνια δημιουργίας και μελέτης πάνω στα ηχοχρώματα της Μεσογειακής μουσικής, η Μαρίνα Σάττι με την κρυστάλλινη φωνή της έδειξε για μια ακόμα φορά ότι ανταποκρίνεται σε κάθε μουσικό είδος. Η performance της, γεμάτη ενέργεια, ξεσήκωσε το κοινό. 

Τη βραδιά άνοιξαν οι Jusu Foli & Senegal Rhythm, τέσσερις καλλιτέχνες από τη Σενεγάλη και την Ελλάδα (Ndioba ngom, Αss Τhiam, Γιώργος Χριστάκης, Jeffree Diop).

Η βραδιά συνεχίστηκε με 8 «Fonεs» που φλέρταραν με «πνευστά» και «μπάσο» και η ενέργειά τους πάνω στην σκηνή μετέτρεψε την βραδιά σε μια μουσική γιορτή. Το πολυφωνικό group, παρότι νεοσύστατο, μετρά ήδη σημαντικές συνεργασίες ( Ηρώδειο, Ν.Κυπουργός, Π.Παυλίδης, Ραδιομέγαρο ΕΡΤ, TEDx Academy '16 κ.α.).