H Βeyonce ποζάρει για πρώτη φορά με τα δίδυμα  | 0 bovary.gr
H Βeyonce ποζάρει για πρώτη φορά με τα δίδυμα | 0 bovary.gr
14|07|2017 09:03
SHARE
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ

H Βeyonce ποζάρει για πρώτη φορά με τα δίδυμα


Με μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βeyonce μοιράστηκε μια φωτογραφία-έκπληξη που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Για πρώτη φορά η Beyonce αποκάλυψε την εικόνα των διδύμων. Τα δίδυμα παιδιά της ήρθαν στον κόσμο πριν από ένα μήνα και η ίδια το σημείωσε στην λεζάντα της φωτογραφίας γράφοντας χαρακτηριστικά: "Sir Carter και Rumi, ένας μήνας σήμερα». Να σημειωθεί ότι οι γονείς τους έχουν ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία κατοχύρωσης των ονομάτων τους ως trademark για πιθανούς εμπορικούς σκοπούς στο μέλλον. 

Η φωτογραφία στην οποία ποζάρει για πρώτη φορά με τα δίδυμα έχει το ίδιο concept με τη φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει πριν από μερικούς μήνες, στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και είχε σημειώσει χαρακτηριστικά:

«Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας την αγάπη και την ευτυχία μας. Νιώθουμε ευλογημένοι για δεύτερη φορά και ευγνώμονες που η οικογένεια μας θα μεγαλώσει κατά δύο μέλη και σας ευχαριστούμε για τις ευχές».

Με ένα φόντο γεμάτο λουλούδια, η τραγουδίστρια ποζάρει με τα παιδιά της και η φωτογραφία συγκεντρώσε πάνω από 2.000.000 likes μέσα σε μία μόνο ώρα από τη δημοσίευσή της. 

 

H φωτογραφία που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της Beyonce. 

 

 

We would like to share our love and happiness. We have been blessed two times over. We are incredibly grateful that our family will be growing by two, and we thank you for your well wishes. - The Carters

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις Φεβ 1, 2017, 10:39πμ PST