Έβελυν Καζαντζόγλου: «Ο όγκος μου ήταν ένα δυνατό χαστούκι»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Έβελυν Καζαντζόγλου: «Ο όγκος μου ήταν ένα δυνατό χαστούκι»

Για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό People και τη Γωγώ Θωμά η Εβελυν Καζαντζόγλου.

Η στιγμή που άλλαξε την κοσμοθεωρία της ήταν η στιγμή που εντόπισε όγκο στη βουβωνική χώρα. 

Η ίδια εξομολογείται: 

«Η ανακάλυψη του όγκου ήταν ένα δυνατό χαστούκι. Σαν να έπεσε ένα βουνό πάνω μου. Μέχρι τότε πίστευα ότι έχω χρόνο να κάνω τα πάντα και ότι δεν πρόκειται να πάθω τίποτα. Η φράση “πάνω από όλα υγεία” έγινε από τότε η προτεραιότητά μου. Μέχρι να καταλάβω τι έχω –να γίνουν οι εξετάσεις, η εγχείρηση και η βιοψία– νόμιζα ότι έχει έρθει το τέλος. Στην αρχή έγινε κακή διάγνωση και θεραπεία – η οποία έκανε λόγο για κήλη, μετά μου μίλησαν για πρησμένο αδένα και κύστη, μέχρι να καταλήξουμε στον όγκο. Έπρεπε να το έχω ανακαλύψει πιο πριν. Επίσης, ταλαιπωρήθηκα επί μήνες με λάθος θεραπείες.

Οπως σημειώνει η δημοσιογράφος, το αποτέλεσμα της βιοψίας έδειξε ότι ο όγκος ήταν καλοήθης.

«Το χειρότερο ήταν πως έβλεπα τους λίγους φίλους μου που ήταν κοντά μου να ζορίζονται πολύ. Αυτή ήταν η μεγαλύτερή μου στενoχώρια. Οι γονείς μου δεν ήρθαν. Τους είχα πει πως δεν είναι τίποτα και πως έτσι θέλω να το αντιμετωπίσουμε. Είμαι σκληρή. Περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Μετά από αυτό θέλω να ασχολούμαι περισσότερο με τους δικούς μου, να μην τους έχω δεδομένους. Να κάνω περισσότερα πράγματα για τον εαυτό μου και να χαίρομαι πιο πολύ τη ζωή μου».

NDP
NDP