Mια σπάνια στιγμή! Σμαράγδα Καρύδη-Θοδωρής Αθερίδης σε τρυφερή φωτογραφία στο Instagram | 0 bovary.gr
Mια σπάνια στιγμή! Σμαράγδα Καρύδη-Θοδωρής Αθερίδης σε τρυφερή φωτογραφία στο Instagram | 0 bovary.gr
ΣΤΟ INSTAGRAM

Mια σπάνια στιγμή! Σμαράγδα Καρύδη-Θοδωρής Αθερίδης σε τρυφερή φωτογραφία στο Instagram


Η περιοδεία της παράστασης «Το ψέμα» -που τη φετινή θεατρική σεζόν ανέβηκε στο θέατρο «Μικρό Παλλάς»- με πρωταγωνιστές την Σμαράγδα Καρύδη, το Θοδωρή Αθερίδη, τη Μυρτώ Αλικάκη και τον Κωνσταντίνο Κάππα συνεχίζει τις διαδρομές της σε όλη την Ελλάδα.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Θοδωρής Αθερίδης, κατά τη διάρκεια της περιοδείας, δημοσίευσε κοινή του φωτογραφία με τη Σμαράγδα Καρύδη.

Οι δυο τους πόζαραν σε πισίνα και το καρέ ήταν ιδιαιτέρως ειδυλλιακό.

 

Λίγες ημέρες μετά, η Σμαράγδα Καρύδη δημοσίευσε -για πρώτη φορά- τρυφερό ενσταντανέ με τον ηθοποιό.

Oι δύο τους πόζαραν ξαπλωμένοι και χαμογελαστοί στο γρασίδι. 

«Αγάπη, απέραντη αγάπη μόνο αισθάνομαι για τη Σμαράγδα. Επίσης, νιώθω συντροφικότητα, μοιράζομαι μαζί της όλη μου τη ζωή, την καθημερινότητά μου. Τα θετικά της είναι ότι δεν πεισμώνει, δεν κακιώνει και, το πολύ βασικό, δίνει τόπο στην οργή. Το ότι είναι πολύ έξυπνη δεν με εντυπωσιάζει. Δεν με εντυπωσιάζει πια η εξυπνάδα στους ανθρώπους, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχουν κατανόηση και καλή καρδιά. Σε ξεκουράζει η καλοψυχία. Η εξυπνάδα είναι εντυπωσιακό πράγμα, αλλά δεν σε γαληνεύει» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο Down Town για τη Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης.

 

«Θαυμάζω στον Θοδωρή το πόσο καλός και ανεκτικός είναι. Άνθρωπος πραγματικά καλοπροαίρετος. Είναι πηγαίο ταλέντο και ό,τι δημιουργεί του βγαίνει πολύ εύκολα. Και είναι πολύ καλός άνθρωπος με την ουσιαστική έννοια του όρου. Είναι ένας ωραίος άνθρωπος. Τον θαυμάζω για πολλούς λόγους» έχει δηλώσει η Σμαράγδα Καρύδη στη ίδια συνέντευξη στο Down Town.