© Splash / Ideal Image
© Splash / Ideal Image
Ο ΑΝΤΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ

Η νέα ζωή του Αντόνιο Μπαντέρας -Ευτυχισμένος με την 37χρονη σύντροφό του


Ο Αντόνιο Μπαντέρας είναι ερωτευμένος και το δηλώνει αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα φλας.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε με την 37χρονη σύντροφό του, Nicole Kempel σε κινηματογραφικό φεστιβάλ της Ιταλίας πριν από μερικές ημέρες. Ο ηθοποιός δεν την άφησε από την αγκαλιά του όλο το βράδυ και οι δυο τους επιδόθηκαν σε χορούς με διάχυτο ερωτισμό.

Τον Ιανουάριο του 2017, ο Αντόνιο Μπαντέρας ένιωσε αφόρητους πόνους στο στήθος κατά τη διάρκεια της προπόνησής του στο αρχοντικό του, όπου ζει με τη σύντροφό του. O ηθοποιός λίγο μετά επιβεβαίωσε το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Οπως μαρτυρά η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του, τα δύσκολα για εκείνον πέρασαν. Οσο για τη σύντροφό του; Ο ίδιος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του:

«Η Νικόλ δεν ήταν ο λόγος που χώρισα. Τη συνάντησα στο Φεστιβάλ Καννών αλλά γνωρίζαμε τότε και οι δυο μας πού βρισκόμασταν. Ημουν ακόμα παντρεμένος, άσχετα πώς κατέληξε όλη αυτή η ιστορία. Η Νικόλ μάλιστα μου είπε να λύσω πρώτα όλα μου τα προβλήματα και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε. Οταν υπέγραψα τα χαρτιά του διαζυγίου, τότε αρχίσαμε να βγαίνουμε μαζί. Μάθαμε πρώτα ο ένας τον άλλον καλά και μετά προχωρήσαμε σε σχέση».

© Splash / Ideal Image
© Splash / Ideal Image

© Splash / Ideal Image

© Splash / Ideal Image