Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
16|07|2017 16:58
SHARE
Νέα σχέση

Jeremy Meeks: Αχώριστος με τη νέα του σύντροφο και διάσημη κληρονόμο, Chloe Green


Όλο και καλύτερα φαίνεται να πηγαίνει η σχέση του «σέξι κατάδικου» Jeremy Meeks και της κληρονόμου του Topshop, Chloe Green, που έκαναν βραδινή έξοδο στο Λος Άντζελες.

Ο 33χρονος Meeks, που πλέον εργάζεται ως μοντέλο, έγινε γνωστός το 2014, όταν η φωτογραφίες της σύλληψής του διέρρευσαν και έγιναν viral χαρίζοντάς του το θαυμασμό του γυναικείου κοινού και το κολακευτικό ψευδώνυμο. Ο Meeks έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης ενός χρόνου, όταν συνελήφθη να οπλοφορεί έχοντας παραβιάσει τους όρους της αναστολής του.

Η σχέση του Meeks και της Green είδε το φως της δημοσιότητας τον περασμένο μήνα που ο φακός τους συνέλαβε να φιλιούνται στις κοινές τους διακοπές στην Τουρκία.

Στη χθεσινή τους εμφάνιση είναι και οι δύο κομψοί, με τον Meeks να είναι ντυμένος απλά και την 26χρονη Green να φορά ένα μαύρο μεταξένιο φόρεμα Michelle Mason που αναδείκνυε τις καμπύλες της και πέδιλα με χρωματιστά pom pom. Το look της συμπλήρωναν ένα μαύρο clutch και λίγα διακριτικά ασημένια κολιέ.

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Ωστόσο, παρά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους, ο Meeks δεν έχει πάρει διαζύγιο από τη σύζυγό του Melissa, αν και φήμες θέλουν να έκανε αίτηση διαζυγίου την προηγούμενη εβδομάδα. Η Melissa φαίνεται να είναι εξαιρετικά πληγωμένη ειδικά μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών του ζευγαριού από το κοινό ταξίδι τους στην Τουρκία. Η Melissa είχε δηλώσει τότε στην Daily Mail ότι σκοπεύει να χωρίσει το Jeremy καθώς νιώθει «ταπεινωμένη» από την παράλληλη σχέση του.

«Του είπα πως δεν πίστευα ότι μπορούμε να σώσουμε το γάμο μας και συμφώνησε. Ο γάμος έληξε», είπε χαρακτηριστικά η Melissa.

Οι δυο τους είναι παντρεμένοι εδώ και 8 χρόνια και έχουν ένα παιδί, τον 7χρονο Jeremy Jr.

Splash / Ideal Image