Instagram/KendallJenner
Instagram/KendallJenner
17|07|2017 11:16
SHARE
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ INSTAGRAM

H Κένταλ Τζένερ πόσταρε την πιο γυμνή της selfie


Η Kένταλ Τζένερ κατάφερε για άλλη μια φορά να κάνει εκατομμύρια ανθρώπους να πατήσουν «καρδούλα» πάνω στη φωτογραφία της στο Instagram.

Όπως η Καλαμάτα ξέρει από καλό λάδι, έτσι και η Κένταλ ξέρει από καλές selfies που συγκεντρώνουν αμέτρητα likes.

Έχοντας ένα στρατό από (περισσότερους από) 82 εκατομμύρια followers, έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο πετυχημένες «βασίλισσες» των social media με αποτέλεσμα, κάθε φορά που κάνει μια ανάρτηση, να ρίχνει το ίντερνετ. Πόσο μάλλον αυτή τη φορά, που δε δίστασε να ποζάρει σχεδόν γυμνή μπροστά στον καθρέφτη του δωματίου του ξενοδοχείου στο οποίο βρίσκεται, με φόντο το ανακατεμένο της κρεβάτι. 

Βέβαια, αυτό είναι το λιγότερο που βλέπει κανείς όταν κοιτάει αυτή τη φωτογραφία. Την παράσταση κλέβει η Kένταλ η οποία, μπορεί να έχει κρύψει το πρόσωπό της, αλλά έχει αφήσει να φαίνεται το σώμα της με έναν ιδιαίτερα σέξι τρόπο. Με ένα μαύρο εσώρουχο και ένα λευκό crop top που αφήνει σχεδόν το μισό της στήθος σε κοινή θέα (underboob εφέ: done) φωτογράφισε τον εαυτό της και ανέβασε το κλικ της στο Instagram. 

 

 

jet lag

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις Ιούλ 16, 2017, 6:45πμ PDT


ΜΠΟΥΜ.

Λακωνική (όπως πάντα) συνόδευσε τη φωτογραφία γράφοντας ένα απλό «Jet lag» (Μάλλον έτσι βιώνει το jet lag η Kένταλ Τζένερ) πράγμα που σε πρώτη ανάγνωση φαίνεται σχεδόν άκυρο (τουλάχιστον σε συνδυασμό με την ημίγυμνη φωτογραφία), αλλά βγάζει νόημα (ok, ένα κάποιο νόημα) αν σκεφτούμε ότι αναφέρεται στην επιστροφή της από τις διακοπές της στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, όπου βρέθηκε για κάποιες μέρες στη Μύκονο μαζί με την Bella Hadid.

Η φωτογραφία έχει μέχρι στιγμής συγκεντρώσει πάνω από 2 εκ. like.