Instagram/JessicaAlba
Instagram/JessicaAlba
18|07|2017 09:33
SHARE
JESSICA ALBA

H Τζέσικα Άλμπα είναι τρίτη φορά έγκυος και το ανακοίνωσε με έναν τέλειο τρόπο


Η οικογένεια της Τζέσικα Άλμπα πρόκειται να μεγαλώσει σύντομα, αφού η διάσημη ηθοποιός και επιχειρηματίας είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί. 

Πριν λίγες ημέρες, ο φακός των παπαράτσι την είχε απαθανατίσει να κάνει διακοπές στη Χαβάη μαζί με την οικογένεια της και, στις λήψεις, η κοιλιά της όντως φαινόταν ελαφρώς πιο φουσκωμένη. Ε λοιπόν ναι. Είναι επίσημο. Η Τζέσικα Άλμπα περιμένει το τρίτο της παιδί. 

Χτες, μάλιστα, αποφάσισε να μοιραστεί τα χαρούμενα νέα με έναν πολύ χαριτωμένο τρόπο μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

Για την ακρίβεια ανέβασε αυτό το βιντεάκι-boomerang στο οποίο φαίνεται να κάνει ένα παιχνίδι με τους αριθμούς μαζί με τις δύο της κόρες.

 

 

 

 

Τα κορίτσια κρατούν μπαλόνια με τους αριθμούς 1 και 2 και η ίδια, πιάνοντας την κοιλιά της, κρατάει ένα μπαλόνι με τον αριθμό 3.

«Ο Cash Warren κι εγώ θα μεγαλώσουμε και επισήμως σε αριθμό», γράφει στη λεζάντα με την οποία συνοδεύει το βιντεάκι-boomerang και δηλώνει ευλογημένη, όπως φαίνεται από τα hashtag που χρησιμοποιεί.

Σε αυτό το σημείο να πούμε πως η 36χρονη αμερικανίδα ηθοποιός και συνιδρύτρια της εταιρείας προιόντων ομορφιάς Honest Beauty έχει ήδη δύο κόρες, την 9χρονη Honor και την 5χρονη Haven τις οποίες έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Cash Warren (γιο του ηθοποιού Michael Warren). ΟΙ δύο τους γνωρίστηκαν το 2004 στα γυρίσματα της ταινίας Fantastic Four και παντρεύτηκαν το 2008. 

 

Instagram/jessicaalba
Instagram/jessicaalba