Splashnews.com
Splashnews.com
20|07|2017 12:15
SHARE
ADRIANA LIMA

Αντριάνα Λίμα: Διακοπές με το νέο της Τούρκο σύντροφο πάνω στο σκάφος


Έναμιση χρόνο μετά την έκδοση του διαζυγίου της από τον Σέρβο παίκτη του ΝΒΑ, Marko Jarić, το μοντέλο από τη Βραζιλία είναι ξανά σε σχέση.

Το νέο της αμόρε ακούει στο όνομα Metin Hara, είναι από την Τουρκία, εργάζεται ως καθηγητής εναλλακτικής φιλοσοφίας και, παράλληλα, ασχολείται με την συγγραφή βιβλίων αυτοβοήθειας.

Απ' ότι φαίνεται, ο νέος της σύντροφος πρέπει να της πρότεινε να της δείξει τα μέρη του, αφού ο φακός των παπαράτσι τους έπιασε πάνω σε ένα πολυτελές γιοτ το οποίο είναι προσαραγμένο κοντά στο νησί Μπόντρουμ της Τουρκίας.   

Καθώς περνούν τον έρωτα και τις πρώτες τους διακοπές στα ανοιχτά του Μπόντρουμ, η Αντριάνα Λίμα απολαμβάνει βουτιές από το σκάφος μέσα στο μαύρο της μπικίνι και εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο της σώμα και τους αψεγάδιαστους μηρούς της. 
 

splashnews.com
splashnews.com

H Αντριάνα Λίμα, που έιναι μητέρα δύο κοριτσιών, σε συνέντευξή της, έχει δηλώσει πως πιστεύει ότι στη σημερινή εποχή οι γυναίκες γερνούν πολύ πιο όμορφα. «Πηγαίνοντας πίσω στο χρόνο, μπορώ να πω πως σήμερα νιώθω πιο όμορφη από οποιαδήποτε άλλη περίοδο στη ζωή μου». 

Εμφανώς εκνευρισμένη με τους παπαράτσι που την παρακολουθούν. 

 Η 36χρονη καλλονή, η οποία μάλιστα ανακυρήχθηκε «ο πιο πολύτιμος άγγελος της Victoria Secret για το 2017» και ο Τούρκος συγγραφέας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν τον Ιούνιο που μας πέρασε.

 

 

 

 

Στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε το μοντέλο στο Instagram της, στις 11 Ιουνίου, γράφει «Ευτυχής που γνωρίζω το νέο πεφωτισμένο μου φίλο». 

Χαρακτηριστική είναι η γλώσσα του σώματος του Μετίν ο οποίος είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός μαζί της κι ας ξέρει ότι οι παπαράτσι παραμονεύουν. Από τις κινήσεις του φαίνεται ξεκάθαρα πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της.