Instagram/IvankaTrump
Instagram/IvankaTrump
TWITTER VS IBANKA TRAΜΠ: 1-0

Η Ιβάνκα Τραμπ έκανε πάρτι στην κόρη της και σέρβιρε το πιο αμφιλεγόμενο σνακ του πλανήτη


H κόρη της Ιβάνκα Τραμπ έγινε 6 χρονών, αλλά η Ιβάνκα είναι αυτή που κατάφερε να κλέψει (πάλι) την παράσταση. Για την ακρίβεια ένα από τα «σνακ» που προσέφερε στο πάρτι γενεθλίων. 

Το απόγευμα της Δευτέρας η Ιβάνκα Τραμπ οργάνωσε πάρτι γενεθλίων στην κόρη της, Αραμπέλα η οποία έγινε 6 χρονών. Έβαλε χρωματιστά σημαιάκια, άπλωσε τραπεζομάντιλα με παιδικούς ήρωες, ανέβασε και μια πολύ γλυκιά γιορτινή φωτογραφία στο λογαριασμό της Instagram μαζί με την κόρη της. 

 

 

Όλα καλά και σωστά μέχρι εδώ.

Θα ήταν άλλο ένα παιδικό πάρτι που θα έμπαινε στο ημερολόγιο των κανονικών και συνηθισμένων παιδικών πάρτι όλου του πλανήτη, αν η Ιβάνκα δε σέρβιρε ένα «φαγητό», έστω «σνακ» που για να το φάει κάποιος ή πρέπει να είναι πολύ μεθυσμένος ή να μην έχει την αίσθηση της γεύσης. Κάτι μας λέει, ότι σε ένα πάρτι με εξάχρονα, δεν θα μπορούσε να υφίσταται τίποτα από τα δύο.  

Μάλιστα ένιωθε τόσο περήφανη γι' αυτό το συνδυασμό;/ «είδος φαγητού»;/ «παραλήρημα γεύσης»/ δεν ξέρουμε τι άλλο χαρακτηρισμό να δώσουμε που το ανέβασε στα stories της στο Instagram! 

Instagram/IvankaTrump
Instagram/IvankaTrump

Τρομακτικό, ε;

Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι; Όχι δεν είναι κάποια γκουρμέ λιχουδιά που οπτικά μπορεί να μοιάζει αηδιαστική εικόνα, αλλά κερδίζει σε γεύση. Είναι κάτι αηδιαστικό, τελεία. 

Έτοιμοι ή όχι, ήρθε η ώρα να μάθετε. Είναι ψητά λουκάνικα με marshmellows (ναι, αυτά τα αφράτα ζαχαρωτά). Ναι, σωστά διαβάσατε.  

Χωρίς απαραίτητα να έχουμε συνέλθει από το σοκ, έχουμε μερικές απορίες: Αρχικά, ποιος τα ετοίμασε; Και άντε και κάποιος τα ετοίμασε, εκείνη γιατί τα φωτογράφισε; Και άντε και τα φωτογράφισε για να τα βλέπουν μετά από χρόνια στα οικογενειακά άλμπουμ και να λένε «Χαχαχαχ, θυμάστε το 2017 που στο πάρτι της Αραμπέλα είχαμε σερβίρει λουκάνικα με ζαχαρωτά; Τι πλάκα». Γιατί όμως να επιτρέψει σε κάτι τέτοιο να δει το φως της δημοσιότητας και να φτάσει στα μάτια σχεδόν 4 εκατομμυριών ανθρώπων; Και γιατί να το ανεβάσει με την αντιφατιική λεζάντα «Κeeping it healthy»; 

Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: Ή ήταν πολύ μεθυσμένη/κουρασμένη/σκασμένη/μπαιλντισμένη από τις ετοιμασίες του πάρτι ή αυτό είναι το guilty pleasure της. 

Όλοι έχουμε guilty pleasures, δηλαδή αγαπημένες συνήθειες για τις οποίες δεν είμαστε και τόοοοσο περήφανοι.
Σε άλλους αρέσει να τρώνε πατατάκια βουτηγμένα σε πραλίνα φουντουκιού, άλλοι λατρεύουν το παγωτό πάνω σε ψωμί. Τίποτα απ' όλα αυτά όμως δε συγκρίνεται με το guilty pleasure της Ιβάνκα Τραμπ. Η μόνη διαφορά είναι πως εκείνη όχι μόνο δε φαίνεται να νιώθει ενοχές γι' αυτό, αλλά θέλει να το λανσάρει ως κάτι καθημερινό, απλό, συνηθισμένο. Όχι, Ιβάνκα, δεν θα τρώμε λουκάνικα με ζαχαρωτά επειδή εσένα σου αρέσει. 

Εννοείται πως το ίντερνετ δεν αφήνει τέτοια «διαμαντάκια» να πέσουν κάτω. Γιατί το ίντερνετ δε συγχωρεί τέτοια ατοπήματα, τέτοια βεβήλωση του λουκάνικου. Και έτσι ξεκίνησε το τρολάρισμα. 

 

 

 

 

Aπ' ότι διαβάσαμε, η καταγωγή του συγκεκριμένου σνακ είναι από τις Φιλιππίνες. Σύμφωνα με τη Natalia Roxas, ιδρύτρια της εστιατορίου Filippino Kitchen, τα λουκάνικα με ένα ζαχαρωτό στην κορυφή τους είναι πολύ συνηθισμένη λιχουδιά στα παιδικά πάρτι στις Φιλιππίνες (Ακριβώς. Στις Φιλιππίνες). 

Ηθικό δίδαγμα: Αν σκέφτεστε να οργανώσετε παιδικό πάρτι στα παιδιά σας, μην εμπιστευτείτε το catering στην Ιβάνκα Τραμπ (εκτός βέβαια, αν είστε σίγουροι ότι τους αρέσει το φιλιππινέζικο φαγητό).