Instagram
Instagram
20|07|2017 10:17
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

Xριστίνα Αλούπη -Κωνσταντίνος Κέφαλος: Μήνας του μέλιτος στις Μαλδίβες!


Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους ζουν η Χριστίνα Αλούπη και ο σύζυγος της Κωνσταντίνος Κέφαλος.

Λίγο μετά τον παραμυθένιο τους γάμο που έλαβε χώρα σε κτήμα στη Θεσσαλονίκη με την παρουσία, φίλων και συγγενών και την βάφτιση του μικρού τους γιου, η Χριστίνα Αλούπη και ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Κέφαλος αποφάσισαν να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας αρχικά το ελληνικό καλοκαίρι και την ομορφιά της Μυκόνου, ενώ τώρα βρίσκονται σε έναν εξωτικό προορισμό.

Το ζευγάρι επέλεξε τις Μαλδίβες, το μαγευτικό νησί του Ινδικού Ωκεανού για να συνεχίσει το μήνα του μέλιτος του και η παρουσιάστρια δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου συνηθίζει έτσι κι αλλιώς να μοιράζεται στιγμές της ζωής της με τους θαυμαστές της.

Η Χριστίνα Αλούπη έδωσε ένα μικρό δείγμα από τον επίγειο παράδεισο στον οποίο βρίσκεται με τον άντρα της και σε μια από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκε κατά τη δύση του ηλίου έγραψε χαρακτηριστικά: «Οταν δεν έχουμε κάποιον άλλον να μας φωτογραφίσει, βγάζουμε ο ένας τον άλλο φωτογραφία».

 

 

Ακόμη, σε βίντεο λίγων δευτερολέπτων που δημοσίευσε στο λογαριασμό της, η Χριστίνα Αλούπη με μοβ μπικίνι που αναδεικνύει την αψεγάδιαστη σιλουέτα της, βουτάει στα γαλαζοπράσινα νερά και στέλνει φιλιά σε όσους την παρακολουθούν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Θεσσαλονίκη και κουμπάροι ήταν άτομα από το στενό οικογενειακό κύκλο του, ενώ νονοί του μικρού που βαφτίστηκε Ανδρέας ήταν η αδελφή του γαμπρού και ο καλός τους φίλος Αντώνης Χατζηαντωνάς.