Η απίθανη επιστολή μιας νεαρής μητέρας, στη νέα σύντροφο του (πρώην) άντρα της | 0 bovary.gr
Η απίθανη επιστολή μιας νεαρής μητέρας, στη νέα σύντροφο του (πρώην) άντρα της | 0 bovary.gr
20|07|2017 13:33
SHARE
ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΠΟΣΤ

Η απίθανη επιστολή μιας νεαρής μητέρας, στη νέα σύντροφο του (πρώην) άντρα της


Οταν ένα ζευγάρι με παιδιά αποφασίζει να χωρίσει, δίνει μεγάλο βάρος στον τρόπο που θα επικοινωνήσει τη νέα κατάσταση στα παιδιά.

Χρειάζεται μια συγκεκριμένη «γραμμή» από δύο ενήλικες γονείς ώστε το παιδί ή τα παιδιά να νιώσουν ασφαλή ακόμη και μετά από ένα διαζύγιο. Δυστυχώς όμως κάποιοι από τους γονείς μπορεί -με τελείως λάθος σκεπτικό- να πετύχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Αυτό συμβαίνει όταν κάποιες φορές υπάρχει και τρίτος άνθρωπος. 

Η ζήλεια, ο πόνος, η απόρριψη, ενδέχεται να επηρρεάσουν τον ένα γονιό για το νέο σύντροφο του άλλου και τα πράγματα να πάρουν πολύ λάθος τροπή για τα παιδιά. 

Υπάρχουν όμως και γονείς όπως η Μπρίτνεϊ Τζόνσον. Η οποία ανέβασε ένα ποστ στο Facebook για να ευχαριστήσει τη νέα σύντροφο του πρώην άντρα της, επειδή συμπεριφέρεται πολύ καλά στην κόρη της.

Ακολουθεί το συγκινητικό ποστ:

«Προς όλες τις μητέρες εκεί έξω που εξοργίζονται όταν μια άλλη γυναίκα συμπεριφέρεται στο παιδί τους, σαν να ήταν δικό της: Γιατί; αυτό δεν είναι που θέλουμε όλες;
Προσευχήθηκα ένα βράδυ για το είδος της γυναίκας, με την οποία θα ζούσε ο πατέρα της κόρης μου, γνωρίζοντας ότι η κόρη μου θα μεγαλώσει σε δύο σπίτια.
Η Κάιλα, ήταν ένα δώρο πολύ μεγαλύτερο από όσο θα περίμενε κάποιος. Ξεκίνησε μαθήματα σε σχολή νοσοκόμων και έκτοτε η Πέιτον (η κόρη μου) ξετρελάθηκε. Έτσι η Κάιλα, της έφερε μια μίνι στολή για να είναι ίδιες.
Επιτρέψτε μου να σας πω, μεγαλώνω ένα δυνατό, έξυπνο και γλυκό κορίτσι. Και θέλω, όσο τίποτα άλλο να περιβάλλεται από πρότυπα που είναι ακριβώς αυτό. Ευχαριστώ Κάιλα που δείχνεις στην Πέιτον πώς να κυνηγήσει τα όνειρά της, πώς να δουλέψει σκληρά και να μείνει ξύπνια μέχρι αργά για να μελετήσει για ένα τεστ. Σε ευχαριστώ ακόμα που βρίσκεις το χρόνο να κάνεις ποδήλατό της μαζί της και να της φτιάχνεις μακαρόνια με τυρί σε μια από τις πιο αγχωτικές στιγμές της ζωής σου. Είσαι ένα πραγματικό πρότυπο και μια καταπληκτική μπόνους-μαμά και είμαστε πολύ περήφανοι για σένα.
Αν μοιράζεστε την ανατροφή των παιδιών σας, και το να βλέπετε το παιδί σας να κάνει πράγματα όπως αυτά, δεν σας κάνει να χαμογελάσετε, επανεξετάστε τι πραγματικά είναι καλύτερο γι αυτό.

Η Πέιτον έχει περισσότερους ανθρώπους να την αγαπούν , και τι περισσότερο θα μπορούσε μια μητέρα να θέλει για το παιδί της; Το να είναι η καλύτερη φίλη με μένα και με την Κάιλα είναι αυτό που της αξίζει».