Kώστας Αποστολίδης: Η σπάνια εξομολόγηση για τη σύζυγό του, κόρη του Θεόδωρου Αγγελόπουλου | 0 bovary.gr
Kώστας Αποστολίδης: Η σπάνια εξομολόγηση για τη σύζυγό του, κόρη του Θεόδωρου Αγγελόπουλου | 0 bovary.gr
«ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ»

Kώστας Αποστολίδης: Η σπάνια εξομολόγηση για τη σύζυγό του, κόρη του Θεόδωρου Αγγελόπουλου


Κώστας Αποστολίδης – Αννα Αγγελοπούλου: Ενα ζευγάρι που κρατά την οικογενειακή του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Κώστας Αποστολίδης, ένας ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό μέσα από την συμμετοχή του σε τηλεοπτικά σήριαλ τη δεκαετία του 90’ και η Αννα Αγγελοπούλου, κόρη του αείμνηστου σκηνοθέτη, Θεόδωρου Αγγελόπουλου, κάνουν σπάνια δημόσιες εμφανίσεις με τα παιδιά τους.

Ο Κώστας Αποστολίδης πριν από λίγες ημέρες παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον σημαντικό ρόλο της συζύγου του στη ζωή του:

«Μια σύντροφος που είναι πρωταγωνίστρια στη ζωή μου. Είναι ο άνθρωπος για τον οποίο ζω και παλεύω να βελτιωθούν οι ζωές μας, να ζήσουμε πράγματα όλοι μαζί. Η σύζυγός μου είναι ο πρώτος και σημαντικότερος άνθρωπος στη ζωή μου, πρώτα είναι η Άννα και αμέσως μετά τα παιδιά. Η σύζυγός μου είναι ο κεντρικότερος ρόλος που μπορεί να υπάρξει» δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο, Ρενέ Σαραντινού.

Σε συνέντευξή του τον Ιανουάριο του 2012, ο ηθοποιός στο ίδιο έντυπο είχε δηλώσει:

«Παντρεμένος από το 2007, ο δεύτερος γάμος, και έκανα τρία παιδιά μέσα σε τέσσερα χρόνια. Από τον πρώτο μου γάμο δεν απέκτησα παιδιά. Στο δεύτερο γάμο μου κάθε χρόνο έκανα και παιδί (...) Με τα τρία παιδία δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για διάβασμα. Χρόνος για να καθίσω ήρεμα και να διαβάσω μια εφημερίδα. Μου λείπει αυτό. Υπάρχουν προτεραιότητες τριών ατόμων πριν από τη δική μου. Δε μένει χρόνος πια για μένα».

Οσο για την καριέρα του ο ίδιος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν πολλά παράπονα. Περιπτώσεις που ένιωσα ότι αδικήθηκα, παραγκωνίστηκα, από συναδέλφους, από συγκυρίες, σκηνοθέτες, παραγωγούς. Έχει να κάνει με τη δικαιοσύνη και ένα «όχι» που μου είπαν σε κάποια δουλειά. Νιώθω επιτυχημένος, γιατί είμαι καλά με τη ζωή που έχω. Θα ήθελα να δουλεύω περισσότερο στο θέατρο, μου λείπει».

NDP
NDP

Φωτογραφίες: ΝDP Photo Agency