Υπερήφανος πατέρας! Ο Θάνος Μικρούτσικος στην αποφοίτηση της κόρης του | 0 bovary.gr
Υπερήφανος πατέρας! Ο Θάνος Μικρούτσικος στην αποφοίτηση της κόρης του | 0 bovary.gr
OIKOΓΕΝΕΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Υπερήφανος πατέρας! Ο Θάνος Μικρούτσικος στην αποφοίτηση της κόρης του


Οικογενειακές στιγμές για τον Θάνο Μικρούτσικο, τη σύζυγό του, Μαρία Παπαγιάννη και την κόρη τους, Αλεξάνδρα.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, η συγγραφέας, Μαρία Παπαγιάννη δημοσίευσε φωτογραφία ποζάροντας με το σύζυγό της, Θάνο Μικρούτσικο και την κόρη τους που αποφοίτησε από Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

«Προχώρα Αλεξάνδρα μας και μη φοβάσαι τίποτα» έγραψε χαρακτηριστικά.

Σε φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει ο Θάνος Μικρούτσικος με την κόρη του είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Η Αλεξάνδρα μου παίρνει δύναμη από τη Ναόμι λίγο πριν επιστρέψει στο Λονδίνο για να συνεχίσει να δίνει τη μάχη της, να βρει τον τρόπο της στη Μουσική».

 

 

Η Αλεξάνδρα Μικρούτσικου μυήθηκε από νωρίς στον κόσμο της μουσικής, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα της. Ο Θάνος Μικρούτσικος έχει συνολικά τέσσερα παιδιά από τους δύο γάμους του: την Σεσίλ, την Κωνσταντίνα, την Αλεξάνδρα και τον Στέργιο.

 

 

 

 

Η σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου, συγγραφέας Μαρία Παπαγιάννη έχει δηλώσει για τον σύζυγό της στην Καθημερινή και την Τασούλη Επτακοίλη: «Πολλές φορές δεν έχω την υπομονή ούτε μια σελίδα να ολοκληρώσω πριν του τη δείξω και περιμένω να δω την έκφραση του προσώπου του. Μου αρέσει να συζητάω μαζί του και συνήθως τα σχόλια και οι ερωτήσεις του με κάνουν να σκεφτώ πτυχές των ηρώων μου που δεν είχα φανταστεί. «Αφουγκράσου την ιστορία. Πες την πολλές φορές για να βρεις τον τρόπο της».

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency