NDP
NDP
23|07|2017 16:54
SHARE
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ

Χώρισαν Δημήτρης Αποστόλου - Μάγδα Πένσου


Η ηθοποιός Μάγδα Πένσου ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αποστόλου  με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. 

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Στην ανάρτησή της έγραψε χαρακτηριστικά: «Το ταξίδι με τον Δημήτρη, μετά απο 12 χρόνια τελείωσε. Θα είμαστε όμως πάντα δίπλα στα 2 υπέροχα παιδιά μας, που είναι ότι πιο πολύτιμο στη ζωή μας».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life και της Νίκης Κώτσου, άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν ότι ο συγγραφέας και σεναριογράφος και η ηθοποιός και τραγουδίστρια, θέλουν το διαζύγιο να βγει σε χαμηλούς τόνους.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη το 2015, ο Δημήτρης Αποστόλου είχε δηλώσει για τη σχεση του με την ηθοποιό: «Παντρεύτηκα γιατί στην σχέση που είχαμε 1,5 χρόνο πριν παντρευτούμε με είχε χωρίσει 29 φορές. Καταλάβαινα ότι πάλευε πολύ μέσα της και κανένας από τους δύο δεν ζήτησε από τον άλλον να τον βάλει στην δουλειά. Και όταν έκανε κάποια γκεστ εμφάνιση σε κάποιο σίριαλ, ήταν απαίτηση του Αλέξανδρου παρά δικιά μου. Γιατί και η ίδια ένιωθε αμήχανα και άβολα. Ο δρόμος της πήγε αλλού, στο τραγούδι, οπότε εγώ είμαι από κάτω ως θαυμαστής και σύμβουλος. Αλλιώς δεν νομίζω ότι θα παντρευόμουν ποτέ άνθρωπο από τη δουλειά».

Η ανάρτηση της Μάγδας Πένσου στο Facebook για τον χωρισμό της από το Δημήτρη Αποστόλου