NDP
NDP
23|07|2017 18:17
SHARE
Η ΙΔΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Mαριέττα Χρουσαλά: Εγκυος στο τρίτο της παιδί


Χαρμόσυνα νέα για τη Μαριέττα Χρουσαλά και τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα!

Η Μαριέττα Χρουσαλά περιμένει το τρίτο της παιδί και η είδηση έγινε γνωστή από την εκπομπή «Μάτσες μούτσες» του καναλιού Epsilon με παρουσιάστρια την Τζωρτζέλα Κόσιαβα. Δημοσιογράφος της εκπομπής επικοινώνησε με τη Μαριέττα Χρουσαλά η οποία επιβεβαίωσε την είδηση.

Η Μαριέττα Χρουσαλά, o σύζυγός της, Λέων Πατίτσας και τα δυο τους παιδιά (η 5χρόνη Μάργκω και ο 2,5 ετών Σπύρος) θα υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους σε 4 μήνες, καθώς η παρουσιάστρια διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής, η παρουσιάστρια τις προσεχείς ημέρες θα μάθει το φύλο του μωρού.

NDP
NDP

Η Μαριέττα Χρουσαλά τόσο σε συνεντεύξεις της σε έντυπα όσο και σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις της δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να φέρει στον κόσμο τρίτο παιδί.

Σε συνέντευξή της στο EΓΩ! Weekly είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Δεν αποκλείουμε τίποτα γιατί είμαστε νέοι ακόμη και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Πάντως νομίζω ότι θα το σκεφτόμασταν. Τα παιδιά εξάλλου είναι ευτυχία! (...) Έχω έναν ευτυχισμένο γάμο, αλλά δεν ξέρω το μυστικό. Υποθέτω πως κρύβεται μέσα στην αγάπη, στο σεβασμό και την αλληλοκατανόηση. Είμαι πολύ τυχερή που βρήκα έναν άνθρωπο που μου τα προσφέρει όλα αυτά. Βέβαια καλό είναι αυτή την ερώτηση να μου την κάνεις έπειτα από χρόνια, καθώς τότε σίγουρα θα έχω απάντηση γιατί η ευτυχία σε ένα γάμο δεν πρέπει να είναι εφήμερη, αλλά να έχει διάρκεια».