Instagram/tsapanidou
Instagram/tsapanidou
24|07|2017 09:45
SHARE
ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ

Πόπη Τσαπανίδου: Οι διακοπές της μαζί με τις κόρες της


Η Πόπη Τσαπανίδου απολαμβάνει το καλοκαίρι της μαζί με τις τρεις της κόρες. Υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από αυτό; 

Ήταν αρχές Ιουλίου όταν αποχαιρετούσε το κοινό μέσα από την εκπομπή Live U που παρουσίαζε μέχρι τη σεζόν που μας πέρασε. Πάντα χαμογελάστη, η Πόπη Τσαπανίδου είχε δώσει ευχές για ένα καλό καλοκαίρι, αλλά και ελπίδα λέγοντας ότι το «Στο τέλος, το καλό θα νικήσει».  

Από τότε απολαμβάνει τις διακοπές της στα νησιά, αλλά δεν ξεχνά να μοιράζεται στιγμιότυπα που συμπυκνώνουν την καλοκαιρινή της ευτυχία μέσα από τα social media της.

Έτσι, χτες ανέβασε άλλη μια φωτογραφία από το καλοκαίρι της. Αυτή τη φορά δεν ποζάρει μόνη της, αλλά μαζί με τα τρια της πιο αγαπημένα πρόσωπα στον κόσμο: τις κόρες της. 

«Καλοκαιρινα ανεμοδαρμενα αλμυρα φιλια απο τα Ποπάκια», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας όπου την πλαισιώνουν η μεγαλύτερη κόρη της Εύα, η οποία της μοιάζει πολύ και ακολουθεί τα δημοσιογραφικά της χνάρια και οι δίδυμες Ευτυχία και Μαρίνα. Με τον αέρα να τους φυσάει τα μαλλιά, μαμά και κόρες ποζάρουν στο φακό με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα Κουφονήσια. 

 

 

Κι εδώ σε ακόμα ένα απόλυτα καλοκαιρινό στιγμιότυπο.