NDP PHOTO AGENCY
NDP PHOTO AGENCY
ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΘΕΑ

O Aλέξανδρος Μπουρδούμης μας ξεναγεί στο σπίτι της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην Αίγινα


«Ξενάγηση» στο σπίτι της Ελισάβετ Κωνσταντίνιδου έκανε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης μέσω Ιnstagram.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σταματούν για τον ίδιο καθώς το φετινό καλοκαίρι κάνει στάσεις σε όλη την Ελλάδα στα πλαίσια της περιοδείας της μουσικής παράστασης «Ζητάτε να σας πω» στην οποία συμμετέχει μαζί με την Brillante Classic Orchestra και την performer, Ντέπη Σακελλαρίου.

Το βράδυ του Σαββάτου 22 Ιουλίου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε εμφάνιση στο Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας. Στην Αίγινα διατηρεί σπίτι η Ελισάβετ Κωνσταντίνιδου. Ο ηθοποιός έκανε επίσκεψη στο σπίτι της φίλης του και κατέγραψε εικόνες. Το σπίτι της Ελισάβετ Κωνσταντίνιδου στην Αίγινα είναι το προσωπικό της ησυχαστήριο. Συνάδελφοι και φίλοι της το επισκέπτονται συχνά. Η όμορφη θέα του έδωσε έναυσμα στον ηθοποιό να την καταγράψει και να την μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

NDP PHOTO AGENCY
NDP PHOTO AGENCY

 

 

 

 


 

«Ήταν μια μαγική καλοκαιρινή βραδιά χθες βράδυ στην Αίγινα! Σας ευχαριστούμε όλους!Επόμενος σταθμός τώρα στην Αθήνα 26 Ιουλίου στου Παπάγου!»

Πριν από λίγες ημέρες και ο παρουσιαστής Γιώργος Δάσκαλος είχε δημοσιεύσει φωτογραφία από το σπίτι της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην Αίγινα, περνώντας χαλαρές στιγμές με την ίδια και τον Θανάση Αλευρά στη βεράντα της.