Instagram/stelioshantampakis
Instagram/stelioshantampakis
24|07|2017 14:16
SHARE
SANTO STELIO

Τα κακιασμένα tweets για την εκπομπή του Στέλιου Χανταμπάκη


Το «Santo Stelio» έκανε πρεμιέρα και κάθε τουιτεράς που σέβεται τον εαυτό του έβαλε το δικό του λίθαράκι ώστε το hashag #santostelio να γίνει trend στο Twitter.  

Ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και αμφιλεγόμενα πρόσωπα του Survivor. Ο Στέλιος Χανταμπάκης θα μείνει για πάντα στις συνειδήσεις των ανθρώπων ως ο εριστικός τύπος, αυτός που δημιούργησε κλικες, αυτός που ειρωνευόταν, αλλά κυρίως ως αυτός που τα έβαλε με το εθνικό  μας «καλό παιδί» Γιώργο Αγγελόπουλο. Με άλλα λόγια, συμπεριφορές που εξόργισαν το ελληνικό κοινό και του άφησαν τη ρετσινιά του «φιδιού», όπως συχνά διαβάζαμε να τον αποκαλούν στα social media. 

Ο πολυσχολιασμένος (αλλά όχι με καλό τρόπο) Στέλιος, ήρθε ξανά στις οθόνες μας με την εκπομπή Santo Stelio. Χτες, το βράδυ της Κυριακής, προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής που είναι ένα λογοπαίγνιο του «Σαν το» με το «Santo» (που σημαίνει άγιος) στο ΣΚΑΙ.
Στα πλαίσια της εκπομπής, ο πρώην παίκτης του Survivor και μοντέλο, θα ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και θα συναντά ανθρώπους και οικογένειες με σκοπό να εκπληρώσει μία από τις μεγάλες επιθυμίες τους. 

Στην πρώτη εκπομπή μάλιστα είδαμε καλεσμένη τη Σάρα Εσκενάζυ, ενώ την επόμενη Κυριακή θα είναι καλεσμένος ο σεφ Διονύσης Αλέρτας, ο οποίος ανέβασε και φωτογραφία από στιγμιότυπο στο πλατό της εκπομπής, στο λογαριασμό του στο Instagram. 

 

 

Πότε με μην κρίνεις έναν άνθρωπο άμα δεν τον γνωρίσεις από κοντά.. #santostelios

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dionisis Alertas (@dionisis_alertas) στις Ιούλ 23, 2017, 2:12μμ PDT

 

Με12,4% στο γενικό σύνολο και 17,5% στο δυναμικό κοινό τηλεθέαση, το πρώτο επεισόδιο σημείωσε σχετικά μέτρια νούμερα και θα λέγαμε ότι ο κόσμος ίσως να μην είναι έτοιμος να δει τον Στέλιο Χανταμπάκη να κάνει καλές πράξεις.

Από την άλλη το Twitter είναι. Και να τον δει, αλλά κυρίως να τον σχολιάσει. Έτσι, χτες ο Στέλιος Χανταμπάκης ξαναβρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής του μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου. 

 

Instagram/stelioshantampakis
Instagram/stelioshantampakis

Άλλοι σχολίασαν ότι το κάνει για να αποκαταστήσει τη φήμη του (η οποία όμως, όπως λένε, δε σώζεται πια), άλλοι ότι αυτή είναι η τελική ευθεία της αποτυχίας του. Σε κάθε περίπτωση, το Twitter, με το γνωστό σαρωτικό, βιτριολικό, που δε γνωρίζει προσχήματα, χιούμορ ξεκίνησε το πανηγύρι και έδωσε ρέστα.