Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
FASHION ICON

Η 18χρονη εγγονή της Diane Von Furstenberg είναι ένα από τα πιο επιδραστικά fashion icons


Η Τalita Von Fusterberg, εγγονή της Diane Von Furstenberg έχει καταφέρει να διαμορφώσει από νωρίς τη δική της στιλιστική ταυτότητα.

Μυημένη από μικρή στο χώρο της μόδας, έχει άποψη και αυτό αντανακλάται σε κάθε της δημόσια εμφάνιση. Μια επίδειξη μόδας με δημιουργίες της γιαγιάς της δεν είναι μόνο ένα μεγάλο γεγονός για τη βιομηχανία της μόδας, αλλά και μια σημαντική στιγμή για εκείνη. Πάντα παρούσα στα fashion events της Diane Von Furstenberg και πάντα εντυπωσιακή με τις στιλιστικές επιλογές της.

Είναι μόλις 18 ετών. Κόρη της Alexandra Von Furstenberg από τον πρώτο της γάμο με τον πρίγκιπα Alexander.

Το στιλ της εντυπωσιάζει, αλλά δεν προσπαθεί και πολύ γι’αυτό. Απλά έχει βρει την ισορροπία μεταξύ του νεανικού και glam ντυσίματος.

Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image

Πριν από δύο χρόνια, η Μαρία Ολυμπία και οι δύο ξαδέλφες της, η Isabel Getty και η Talita Von Furstenberg πρωταγωνίστησαν σε φωτογράφιση για το Vanity Fair φορώντας δημιουργίες Valentino Haute Couture και Marchesa.

Η φωτογράφιση είχε πραγματοποιηθεί στο Plaza Hotel της Νέας Υόρκης.

«Kάποτε υπήρχαν τρεις αδελφές. Η Πία, η Μαρί-Σαντάλ και η Αλεξάνδρα ήταν η επιτομή της υψηλής κοινωνίας και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον με τις εμφανίσεις αλλά και τις επιλογές των συντρόφων τους» είχε γράψει ο Ντέρεκ Μπλάσμπεργκ στο περιοδικό.

H ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της ότι η Diane Von Fustenberg -που σχεδίασε το φόρεμα-φαινόμενο που από τη δεκαετία του 70’ παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις κολακεύοντας το σωματότυπο κάθε γυναίκας, το wrap dress-, σχεδίαζε και για εκείνη -όταν βρισκόταν ακόμα σε πολύ μικρή ηλικία- τα δικά της wrap dresses. 

Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram μοιάζει με έναν στιλιστικό «οδηγό», με τις εμφανίσεις συνεχώς να εναλλάσσονται με ενδιαφέρον. 

 

 

 

 

 

 

three more weeks until summer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Talita Von Furstenberg (@talitavon) στις Μάι 22, 2016, 4:44μμ PDT