Instagram/chuando_chuandoandfrey
Instagram/chuando_chuandoandfrey
ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ

Ο κούκλος Ασιάτης που είναι 50 χρονών, αλλά έχει παγώσει το χρόνο στα 25


Ο ChuanDo Tan είναι άλλο ένα παράδειγμα που επιβεβαιώνει ότι οι ασιάτες έχουν τον αγέραστο. 

Αν, πρόσφατα, γουρλώσατε τα μάτια σας βλέποντας τις τρεις αδερφές από την Ταϊβάν που η κάθε μια είναι γύρω στα 40, αλλά φαίνονται 20, ετοιμαστείτε για δεύτερο σοκ. 

Ο ChuanDo Tan είναι άλλη μια περίπτωση που πρέπει να κοιτάξεις δύο (ή και 22) φορές για να χωνέψεις την ηλικία του. Πρόκειται για έναν φωτογράφο από τη Σιγκαπούρη ο οποίος (φτου σου αγόρι μου) είναι -ούτε να το πω δε μπορώ- πηντα, πνηντα, πενήντα (το είπα). Ναι, είναι 50 χρονών, αλλά, για κάποια διαβολικό λόγο, φαίνεται 30 χρόνια νεότερος. Τουλάχιστον. 

Σοκ. 

Ιnstagram/chuando_chuandoandfrey
Ιnstagram/chuando_chuandoandfrey

Όντως τώρα είναι αυτός ο άνθρωπος 50 χρονών; Ναι.  

Τι φόρμουλες, τι ελιξήρια νεότητας έχουν βρει εκεί στην Ασία; Ποιος θα πάει να μάθει και να τα φέρει στην Ευρώπη; Μήπως τους φτιάχνουν σε υπόγεια εργαστήρια; Μήπως είναι ρομπότ;

 Κι αν έχουν βρει τρόπο να τηλεμεταφέρονται στο χρόνο και να διαταράσσουν το χωροχρονικό διηνεκές; Μήπως υπάρχουν πραγματικοί Μπέντζαμιν Μπάτον και όσο μεγαλώνουν, αντί να γερνούν, φαίνονται ακόμα πιο νέοι;

Τι κάνουν τέλος πάντων και φαίνονται τόσο διαολεμένα νέοι; Ή τι δεν κάνουμε εμείς καλά και δεν μας πετυχαίνει η συνταγή; Πολλά ερωτήματα. Καμία ικανοποιητική απάντηση.

 

 

Στην περίπτωση του Chuando, γνώμη μου είναι ότι ή έχει καταπιεί έναν 20χρονο ή μας τρολάρει όλους (ή σιδερώνει το πρόσωπό του - ένα από τα τρία). Γιατί, οκ και ο Τζέισον Στέιθαμ είναι 50 και κρατιέται καλά, αλλά δε μοιάζει σαν να έδωσε φέτος Πανελλήνιες. 

Εννοείται πως το ξέρει και το ανανγωρίζει και γι' αυτό έχει ταράξει το Instagram με selfies στις οποίες μας τρίβει στα μούτρα πόσο ξεδιάντροπα νέος φαίνεται. 

 

 

Αυτός ο άνθρωπος που έχει ήδη ζήσει μισό αιώνα ζωής (το λέω για να το χωνέψω κι εγώ-μη νομίζετε), ήταν ένα από τα πιο πετυχημένα και δημοφιλή μοντέλα της Σιγκαπούρης στα 80's και τα 90's (τότε δηλαδή πόσο χρονών έμοιαζε;). Σήμερα έχει πάθος με τη φωτογραφία και είναι συνιδιοκτήτης της εταιρείας φωτογράφων ChuanDo & Frey, αλλά πριν από αυτό έκανε κι ένα μικρό πέρασμα από το ποπ τραγούδι. Πολυζωισμένος ο ChuanDο.

 

 

Ωραία και τώρα ας περάσουμε στο ψητό. Ποια είναι τα μυστικά της νεότητας του; Πώς «σκορπίζει της νιότης το φως»;
Εκτός από καταραμένα καλά γονίδια, ο Chuando γυμνάζεται καθημερινά (εντάξει, οφθαλμοφανές). Δεν μπορεί να είναι όμως μόνο η γυμναστική που, ναι, οκ με συστηματική προπόνηση ένας 50άρης σίγουρα (καλά, ίσως. Διατηρώ πάντα και μια αμφιβολία) μπορεί να αποκτήσει αυτή τη γράμμωση. Εδώ μιλάμε για πλήρη απουσία ρυτίδων και χαλάρωσης στο πρόσωπο. 

 


Από εδώ και πέρα πρέπει να ξεκινήσω νέα παράγραφο γιατί τα υπόλοιπα μυστικά ομορφιάς του είναι κάπως παράδοξα. Σύμφωνα με δικά του λεγόμενα: 

 

1. Αποφεύγει να κάνει μπάνιο πολύ αργά το βράδυ και πολύ νωρίς το πρωί (τι φάση;). 

2. Τρώει κοτόπουλο καθημερινά.

(Chuando, αλήθεια τώρα;) 

 

 

Γιατί πιστεύω ότι και να εφαρμόσω ευλαβικά τα δύο παραπάνω τιπς, σε εμένα δεν θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα; Ποτέ όμως; 

Δεν είμαι καν τόσο φρέσκια το πρωί, όταν ξυπνάω, και είμαι 20 χρόνια νεότερη του!

Πριν φορέσουμε την πλερέζα και θρηνήσουμε τα χρόνια που περνούν και «γράφουν» πάνω μας, ας συμφωνήσουμε και ας αποδεχτούμε με ηρεμία, συγκατάβαση και ενήλικη ωριμότητα ότι μερικοί άνθρωποι, απλώς, είναi, γονιδιακά, πιο τυχεροί. 

Instagram/chuando_chuandoandfrey
Instagram/chuando_chuandoandfrey