Instagram/zeta_makripoulia_official
Instagram/zeta_makripoulia_official
26|07|2017 09:54
SHARE
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Ζέτα Μακρυπούλια και Ρούλα Ρέβη κάνουν διακοπές μαζί και μοιράζονται την απόλυτη καλοκαιρινή απόλαυση


Είναι φίλες εδώ και χρόνια και φέτος, για ακόμα ένα καλοκαίρι, περνούν τις διακοπές τους μαζι. 

Έχοντας ολοκληρώσει τις φετινές της επαγγελματικές υποχρεώσεις με την παρουσίαση της εκπομπής Ρουκ Ζουκ, η Ζέτα Μακρυπούλια αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την πραγματικότητα της Αθήνας και ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχει κανείς αυτό είναι να βρίσκεται με τους αγαπημένους του ανθρώπους. 

Έτσι και η Ζέτα Μακρυπούλια έφτιαξε τις βαλίτσες της και πήρε το καράβι (καλά μπορεί και το αεροπλάνο-αυτό δεν το ξέρουμε) με προορισμό την Τήνο και, πιο συγκεκριμένα, με προορισμό το εξοχικό της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα στην Τήνο. 

Τόσο εκείνη όσο και η επιτυχημένη φωτογράφος, επικοινωνούν με το κοινό τους μέσω social media όπου ανεβάζουν φωτογραφίες από τις κοινές τους διακοπές στις οποίες είναι απλές, λιτές, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αέρινες. Mε μια λέξη: καλοκαιρινές.  

 

 

 

 

Πρόσφατα η Ρούλα Ρέβη ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία που τις δείχνει να βιώνουν την απόλυτη καλοκαιρινή στιγμή: να τρώνε μαζί καρπούζι στο μπαλκόνι. 

 

 

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να υπάρχει στην παρέα μια φωτογράφος. Απαθανατίζει τις στιγμές σας με φανταστική αισθητική αφού ένα πρόχειρό του κλικ είναι το καλύτερο δικό σου και μπορεί αλλά μπορεί να σου χαρίσει μερικές από τις πιο όμορφες φωτογραφίες σου, όπως αυτή της Ζέτας Μακρυπούλια, δια χειρός και δια φακού Ρούλας Ρέβη.