Splashnews
Splashnews
26|07|2017 11:02
SHARE
ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΠΑΡΑΝΥΦΕΣ

Oι αδελφές Όλσεν έγιναν παράνυμφοι και ήταν πιο εντυπωσιακές και από την ίδια τη νύφη


Το Σάββατο 22 Ιουλίου, οι 31χρονες αδερφές Όλσεν, παρευρέθηκαν ως παράνυφοι στο γάμο της φίλης τους και σχεδιάστριας Cassie Coane και φόρεσαν τα πιο ονειρικά φλοράλ φορέματα.

Οι δίδυμες αδερφές δεν έχουν ανεβάσει κάτι στα social media τους, αλλά διακρίνονται στις φωτογραφίες που ανέβασε μια άλλη παράνυφος στο λογαριασμό της στο Instagram.

Κάτι που είναι άμεσα αντιληπτό είναι ότι κάθε μια από τις 18 παρανύφους φοράει διαφορετικό φόρεμα και όχι το ίδιο -και συνήθως γλυκερό- φόρεμα που οι νύφες αναγκάζουν τις παράνυφες να φορούν.  

Η δημοκρατική νύφη, η οποία φόρεσε ένα λευκό, δαντελωτό νυφικό με διακριτικά μοτίβα, δεν τις ανάγκασε να ντυθούν όλες καρμπόν, αλλά τους επέτρεψε να ντυθούν όπως θέλουν δίνοντας μια και μοναδική οδηγία: να επιλέξουν φλοράλ. 

Σε αυτό το σημείο να πούμε ένα «μπράβο» στη νύφη όχι μόνο για την ελευθερία που έδωσε στις φίλες της, αλλά και για κάτι ακόμα.
Όταν παντρεύεσαι και κάνεις παράνυφους τις Όλσεν πρέπει να είσαι προετοιμασμένη ότι, μάλλον, θα τραβήξουν όλα τα φώτα πάνω τους και συγκεκριμένα πάνω στα φορέματα τους τα οποία -ακόμα κι αν είχες αφιερώσει τα τελευταία 5 χρόνια της ζωής σου στην εύρεση του τέλειου νυφικού- πάλι θα είναι πιο εντυπωσιακά από το δικό σου. Εντάξει αστειευόμαστε, αλλά, όπως και να το κάνουμε, ήταν εκθαμβωτικές. 

 

 

Έτσι, πρώην ηθοποιοί και νυν fashion icons, όπως είναι αναμενόμενο το απογείωσαν, ξεφεύγοντας από τα κλασικά γλυκούλικα μάξι φορέματα που επέλεξαν οι υπόλοιπες παράνυφοι. Η Μέρι-Κέιτ μεινε πιστή στο χαρακτηριστικό ογκώδες στιλ της φορώντας ένα φόρεμα σαν κιμονό με χρυσές λεπτομέρειες και το συνδύασε με σατέν mules σε πράσινο χρώμα. H Άσλει, από την άλλη, επέλεξε μια πιο αντισυμβατική εκδοχή του φλοράλ φορώντας ένα φόρεμα με ασπρόμαυρα prints και μακριά μανίκια ενώ άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα με ανάλφρες, κυματιστές μπούκλες μέσα από τα οποία διακρίνονται ογκώδη σκουλαρίκια.