Ο Macaulay Culkin έκανε την απόλυτη μεταμόρφωση του 2017 | 0 bovary.gr
Ο Macaulay Culkin έκανε την απόλυτη μεταμόρφωση του 2017 | 0 bovary.gr
H MEΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ

Ο Macaulay Culkin έκανε την απόλυτη μεταμόρφωση του 2017


Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Μόνος στο σπίτι», αν κρίνουμε από την πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του θέλει να μας ξανασυστηθεί.

Με ένα εντελώς διαφορετικό look απαθανατίστηκε ο Macaulay Culkin και η τεράστια αλλαγή του δεν θα μπορούσε να μην είναι μια ευχάριστη έκπληξη για τους θαυμαστές του.

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η ταινία «Μόνος στο σπίτι» που τον έκανε ευρύτερα γνωστό, τα καλλιτεχνικά βήματα του -36χρονου πλέον- ηθοποιού ήταν ασταθή και η εξωτερική εικόνα του είχε προκαλέσει ανησυχία.

Ηταν το 2012 όταν ο Macaulay Culkinέκανε δημόσιες εμφανίσεις φανερά αδυνατισμένος, με κουρασμένη όψη που σε τίποτα δεν θύμιζε το αγόρι που πρωτογνωρίσαμε μέσα από την θρυλική ταινία.

Χρόνο με το χρόνο, το δημόσιο προφίλ του άλλαζε (φήμες για χρήση ναρκωτικών και προβλημάτων υγείας τροφοδοτούνταν από την δημόσια εικόνα του) και εκείνος έδειχνε μη διατεθειμένος να πείσει ότι «Δεν ήταν αυτός που βλέπαμε».

Μια συνέντευξή του το 2016 ήταν η αφορμή για να διαψεύσει δημόσια τις κακές φήμες γύρω από το όνομά του και να βάλει στη θέση τους όσους του άσκησαν σκληρή κριτική.

Εναν άλλο Macaulay είδαμε σε πρόσφατη εμφάνισή του (τα ξένα μίντια κάνουν λόγο για «αλλαγή λόγω του νέου του ρόλου» στην ταινία «Changeland»: με clean-cut look -τα μακριά μαλλιά είναι πια παρελθόν!- και casual εμφάνιση (ένα τζιν τζάκετ, ένα Τ-Shirt και ένα τζιν παντελόνι) μας δείχνει ξανά την πιο γοητευτική του πλευρά και μας θυμίζει το παιδί που κάποτε -όταν ήμασταν κι εμείς παιδιά- γνωρίσαμε...

Φωτογραφίες: © Splash / Ideal Image