Ήρα Κατσαντώνη: Η κόρη της Ελπίδας είναι μια από τις πιο στιλάτες Ελληνίδες | 0 bovary.gr
Ήρα Κατσαντώνη: Η κόρη της Ελπίδας είναι μια από τις πιο στιλάτες Ελληνίδες | 0 bovary.gr
ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

Ήρα Κατσαντώνη: Η κόρη της Ελπίδας είναι μια από τις πιο στιλάτες Ελληνίδες


Η Ήρα Κατσαντώνη είναι η κόρη της Ελπίδας και του αρχιτέκτονα, Στάθη Κατσαντώνη και μια γυναίκα με γοητεία.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο παιδικό ένδυμα ενώ οι σπουδές της αφορούν τον τομέα των media και της κοινωνιολογίας. Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Λονδίνο συνέχισε τις σπουδές της στον τομέα των επιχειρήσεων.

«Υπήρξαν στιγμές που λειτούργησε αρνητικά και στιγμές που λειτούργησε θετικά το να είσαι κόρη μιας γνωστής τραγουδίστριας, στιγμές που ήταν αμήχανες. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ πως έχοντας την Ελπίδα μητέρα μου αυτό θα ήταν μειονέκτημα» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glam.

 

«Δεν έχω τραγουδήσει ποτέ στη ζωή μου, δεν ξέρω καν πώς είναι η φωνή μου. Δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου σε ένα νυχτερινό κέντρο να τραγουδάω πάνω στην πίστα. Οι σχέσεις με τη μητέρα μου είναι πολύ καλές. Σίγουρα έχουμε περάσει κάποια up και down, αλλά σε γενικές γραμμές όλα είναι μια χαρά. Θαυμάζω την έντονη προσωπικότητά της και τη δύναμή της σαν άνθρωπος. Οταν μπαίνει σε έναν χώρο, ποτέ δεν περνάει απαρατήρητη, έχει μια λάμψη που δεν τη συναντάς εύκολα, έχει λαμπερή ενέργεια» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Εspresso και τη δημοσιογράφο, Σάσα Σταμάτη.

Μέσα στις καθημερινές της ασχολίες είναι η γυμναστική και μάλιστα η ίδια μέσα από αναρτήσεις έχει δείξει αδυναμία στο pole dancing.